Obavijesti

Show

Komentari 22

Namrgođena Victoria i 'leteći tanjur' na glavi Amal Clooney

Namrgođena Victoria i 'leteći tanjur' na glavi Amal Clooney
9

Ona je preslatka bakica koju bih najradije uhvatio za obraze i rekao joj da je zgodna. Sitna je i to zna pa se odijeva upečatljivo, a njen modni izričaj prate i druge starije gospođe, rekao je Cigi o kraljici

VIDEO

Vjenčanje Princa Harryja (33) i Meghan Markle (36) definitivno je bio društveni događaj godine. Naći se među sretnicima koji su dobili pozivnicu bila je stvar prestiža. Kraljevsko vjenčanje, a posebno odjevne kombinacije uzvanika i mladenaca za 24sata prokomentirao je stilist i društveni kritičar Neven Ciganović.

POGLEDAJTE VIDEO:

UŽIVO PRATITE KRALJEVSKO VJENČANJE: Mladoženja Harry stigao u crkvu u pratnji brata i kuma, iščekuje se dolazak mladenke Meghan

UŽIVO PRATITE KRALJEVSKO VJENČANJE: Princ Harry i Meghan Markle pred oltarom Više na http://bit.ly/2Kyz06g

Objavljuje 24sata u 19. svibnja 2018

- Ceremonija je definitivno opravdala visoka očekivanja svjetske javnosti, Skupilo se jako puno poznatih, sama 'krema društva', a nije bilo ni nikakvih odstupanja od kraljevskih pravila pa vjerojatno nećemo čitati da je netko nešto zeznuo - rekao je Cigi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

VIDI OVO! Celebrity koji se ne srame pokazati svoje bradavice. 

Meghan Markle opet prekršila tradiciju: Izmijenila je zavjete
Meghan Markle opet prekršila tradiciju: Izmijenila je zavjete

Što se tiče mladenke, primijetio je da je imala problema s velom. Naime isti se prije ulaska u crkvu malo vukao po podu, a bio je dugačak sedam metara.

Royal Wedding

- Mogao je netko priskočiti i podići ga, čak je i kod nas Mate Rončević popravio veo Jelene Rozge - našalio se stilist. Mladenka se se odlučila za prilično jednostavnu vjenčanicu mode kuće Givenchy.

Royal Wedding

- Vjenčanica je 'vintage' i vjerojatno je napravljena od skupe svile. Nisam oduševljen kako joj stoji, prekruto je to sve, nije 'regular fit' kako smo navikli gledati. Malo joj i 'puše', cif joj se pomaknuo... Nema dvojbi da je ona izgledala super, ali vjenčanica Givenchyja nije bila najbolji izbor - zaključio je Ciganović te prokomentirao mladenkin make up i frizuru.

Royal Wedding

- Vjerojatno se Meghan jednostavno odjenula da naglasi tijaru koju joj je dobila od kraljice, a i šminka je vrlo decentna bila, mislim da čak nema ni podlogu. Frizura joj je isto malo razbarušena i sve je nekako ležerno - dodaje. S druge strane, mladoženja nije bio previše modno interesantan.

 

My 👑

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

- Ima svečanu odoru, što je u skladu s tradicijom. Jedno mi nije jasno kako se nije sjetio 'zakamuflirati' manjak kose na glavi - kaže stilist koji je zadovoljan stajlingom tenisačice Serene Williams.

Becks ukrao show: Mamio je uzdahe na kraljevskom piru
Becks ukrao show: Mamio je uzdahe na kraljevskom piru

- Dobro je odabrala boju, smeta me samo što sve izgleda dosta starinski a ona je velika, mišičava i sportske građe pa joj to ne laska toliko - kaže, S druge strane, smatra kako Victoria Beckham sa svojom 'smrknutom' facom nije briljirala, a par je po njegovom mišljenju 'izvukao' suprug David koji je lijepo izgledao u sivom odijelu.

- Čak su mu i tetovaže u tome dobro izgledale - zaključuje Neven pa prokomentirao TV zvijezdu Oprah Winfrey.

- Oprah je došla u pastelnoj varijanti sa, za moj ukus, malo prenakićenom šeširom. Šešir je naravno neizostavan dio britanskih vjenčanja, ali neke znaju pretjerati pa na glavi imaju 'instalacije' - kaže Ciganović. koji je šešir Charlesove supruge Camille usporedio s ptičjim gnijezdom.

- Nezgodno je za one koji sjede iza pa ne vide od šešira i iskrive kralježnicu. No dobro, ipak su decentniji nego oni za konjičke trke - našalio se. Zeleni stajling kraljice Elizabete mu se jako svidio.

- Ona je preslatka bakica koju bih najradije uhvatio za obraze i rekao joj da je zgodna. Sitna je i to zna pa se odijeva upečatljivo, a njen modni izričaj prate i  druge starije gospođe - rekao je.

Mladenkina majka Doria Ragland odabrala je apricot kombinaciju koja se, kaže Cigi, sjajno stopila s njezinom puti. Posebno mus e svidio jedan modni dodatak.

- Piercing je još uvijek u nos,u ali to je ona i takva bi i trebala biti - dodaje. Kate Middleton, smatra, jako je dobro zna što odijeva. 

- Uvijek privlači pažnju, ali nije problem što je bila u bijelom, to nije čista bijela a sigurno je nekome prijavila što će odjenuti. Izgledala je vrlo sofisticirano - kaže Cigi kojeg je oduševila supruga Georgea Clooneyja.

- Amal je izgledala super u vintage izdanju, imala je haljinu koja joj jako dobro stoji, iako mi je malo nespretan bio 'leteći tanjur' koji je nosila na glavi - dodao je. Što se tiče cijene vjenčanice, smatra da je o njoj neukusno raspravljati.

- Kraljevska obitelj je jedna i od njih se očekuje da mnogo potroše i to se mora vidjeti. Bilo bi vjerojatno drugačije da imamo više prinčeva. A i ipak su se od prošlog vjenčanja smanjili troškovi - zaključio je Cigi.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle
'PALA' JE i PUSA

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle

Pratite moj Insta story danas. Idem na prijateljičino vjenčanje - poručila je tenisačica Serena Williams, inače bliska prijateljica Meghan Markle

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem
NA KRALJEVSKOM VJENČANJU

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem

Gledatelji prijenosa vjenčanja u kapeli sv. Jurja primijetili su kako je Beckham nervozno žvakao žvakaću gumu dok je čekao da vjenčanje započne
Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...
TRGOVCI BROJE NOVAC

Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...

Denis Gaščić, novinar 24 sata uživo je pratio vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. Za vrijeme boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu, sreo je samo jednu osobu koja je bila protiv kraljevskog vjenčanja