Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nandi iz 'Savršenog' o tumoru: Život je malen i brzo prolazi...

None Foto: Instagram 4

Nisam prozvala ni imenovala nikoga da bih ga dovela u neugodan položaj, nego sam savjetovala kako prebroditi takvo iskustvo. Nećemo si lagati, mnogi to dožive, govori Nandi

Bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni', Nandi Uzelac (29), od kad je izašla iz emisije ne prestaje s poslovnim pothvatima. Nedavno je pokrenula svoju marketinšku agenciju te se okušala u 'vlogerskim' vodama, točnije, otvorila je YouTube kanal na kojem dijeli savjete o ljubavi i životu. 

Foto: Instagram

- Već me stavljaju uz bok Danijele Martinović. To mi laska. Da vas netko gleda jer želi čuti vaše riječi - pa ima li ljepšeg komplimenta?! Čini mi se da sam ih osvojila nenametljivošću, britkošću, time što bez problema i vrijeđanja iznosim svoje mišljenje i stojim iza toga. Kad je počela lavina komentara da me žele ponovno gledati i slušati, jednostavan je izbor bio ponuditi mojim pratiteljima kanal na YouTubeu - govori atraktivna Splićanka u novom videu na YouTubeu. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Iako se u showu možda na prvu ruku činila povučenom i tajanstvenom, Nandi otvoreno govori o ljubavnim problemima i preljubu kojeg je i sama doživjela. 

- To je još tabu. Nisam prozvala ni imenovala nikoga da bih ga dovela u neugodan položaj, nego sam savjetovala kako prebroditi takvo iskustvo. Nećemo si lagati, mnogi to dožive, no neugodno im je to iznositi. Meni nije, zašto bi mi bilo! Problemi su moje iskustvo koje me iz temelja gradi u jaču osobu. Na istoj platformi objavljujem i videa s motivacijskim i inspiracijskim govorima - objašnjava Nandi.  

IZ GOSPODINA SAVRŠENOG Nandi tješi fanove: 'Današnje djevojke imaju pogrešne uzore'

Nakon izlaska iz showa Nandi je doznala da ima tumor, ali uspjela je pobijediti bolest.

- Začudili su me negativni komentari i konotacije na temu zdravstvenog problema i žao mi je što sam taj privatni problem podijelila sa širom javnosti. Meni su takvi komentari za svaku osudu pa sam daljnje iznošenje informacija odlučila zadržati za sebe - govori Nandi koja je prvi put na operaciji završila s 20 godina. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

- Čovjek shvati koliko je malen, a život prolazan. Shvati da ima određeno razdoblje za svoje snove, da treba koračati i ponajprije biti zahvalan što mu je glava na ramenima. To mi je i bio jedan od poticaja za osnivanje vlastite marketinške agencije - zaključuje. 

- Možda postanem prva ‘gospođica Savršena’. Svakako sam otvorena za novi reality, ali samo ako se format uklapa u moj karakter - dodaje Uzelac.

 

Komentari (14)
  • Izgleda 100god starija

    27. 6. 2019,   14:00
  • Suočavanje/osvješčivanje vlastite smrtnosti je put ka oslobađanju daha prema punini života! Naime, svi strahovi u životu su personifikacija straha od smrti, kada se smrti ne bojiš čega se još imaš bojati?? Uglavnom to shvate spašeni alkići,narkići ili oni koji prežive smrtonosne bolesti, udese neke,tada kao da im se duh oslobodi a sve brige i strahovi otope se u ljubavi prema postojanju. Jednom kada vas nebude svi vaši strahovi umrjet će s vama a žalit ćete samo za propuštenim a ne za ničim učinjenim,pa ni onim čime se ne ponosite jer i to ste bili VI!

    27. 6. 2019,   14:29
  • borila se sa tumorom a beningna izraslina.. ma dajte.. ova si više pridaje pažnje no što vrijedi.. youtube kanal sa savjetima? lol

    27. 6. 2019,   14:23