Obavijesti

Show

Komentari 1

Naomi Campbell: 'Nije me sram reći da sam liječena ovisnica'

Naomi Campbell: 'Nije me sram reći da sam liječena ovisnica'
8

Ljutnja i agresija nisu bili moji jedini problemi. Imala sam ih puno. Ja sam ljudsko biće, griješim, ali priznala sam sve svoje greške i nemam ih namjeru poricati, kaže manekenka

VIDEO

Ona je jedna od najpoznatijih supermodela svih vremena, poznata i kao 'crna pantera', koju modne kuće i dalje angažiraju da bude njihovo zaštitno lice. Naomi Campbell u svibnju iduće godine napunit će 50 godina, a u posljednjem intervjuu, koji je dala za WSJ Magazine, otkrila je kako još uvijek ne namjerava odreći se tog modnog svijeta u korist majčinstva, za koje još uvijek nije spremna, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27

- Naomi i djeca: Ne još. Vidjet ću što će mi svemir donijeti - rekla je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
International supermodel and activist Naomi Campbell speaks to Reuters during an interview in London

Sebe vidi kao majčinsku figuru mnogobrojnoj djeci s kojom se susrela tijekom svog humanitarnog rada, mnogobrojnih putovanja po Africi i organizacija dobrotvornih večera. Osim o majčinstvu, u intervjuu je Naomi progovorila i o svom samačkom životu, nakon što je godine provela u vezama s utjecajnim muškarcima.

- Živjeti sam ne znači da si usamljen. Nemam vremena dosađivati se, kao ni biti usamljena. Za mene je privatnost iznimno važna, stoga se uvijek brinem da mi moj posao to neće dopustiti - dodala je.

Kaže kako živi 'novi život' i to - trijezna te priznaje kako je bila ovisnica o alkoholu i drogama.

- Preživjela sam! Ne mogu reći da sada vodim iznimno čist život, niti se pretvaram da ga vodim. Nije me bilo sram prva priznati da sam ovisnica, i zahvalna sam Bogu što sam danas napokon liječeni ovisnik i liječeni alkoholičar - ispričala je Naomi. 

Crna Pantera odavno je poznata i kao iznimno teška osoba s kratkim fitiljom koja rado maltretira svoje asistentice. Najprije je agresiju pokazala 1998. godine na filmskom setu kad je asistenticu Georgianu Galanis uhvatila za vrat, opalila telefonom po glavi i udarila šakom u rame, nakon čega je uhićena. Dvije godine kasnije novoj asistentici je prijetila da će je izbaciti iz jurećeg automobila.

-  Ljutnja i agresija nisu bili moji jedini problemi. Imala sam ih puno. Ja sam ljudsko biće, griješim, ali priznala sam sve svoje greške i nemam ih namjeru poricati. Kada sam shvatila kakva sam osoba bila, bilo me jako, jako sram. Nisam ni najmanje ponosna na stvari koje sam napravila i incidente u kojima sam sudjelovala. Međutim, učinila sam nešto u vezi s tim. Naučila sam svoju lekciju - pravdala se Naomi u intervjuu za strane medije i dodala kako želi da joj prijatelji i svi koji je okružuju kažu istinu i pokažu gdje griješi.

The MET Gala 2019 - New York

Tijekom svoje karijere otvorila je vrata modne industrije mnogim tamnoputim djevojkama. Manje je poznato da se Naomi dosta posvetila borbi protiv rasne diskriminacije u modnoj industriji. Često je isticala potrebu da se dizajneri i modni magazini moraju još više otvoriti prema crnim modelima. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

 

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'