Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naomi Campbell počela gubiti svoj seksepil

None Foto: AFP 4

Izjavom da žena nije potpuna dok ne rodi, Naomi uvrijedila žene koje ne mogu zatrudnjeti. Više nije zanosna kao nekad, ali neće u mirovinu

Naomi Campbell (37) u oskudnom bikiniju prošetala je pistom na na otvorenju milanskog tjedna mode. "Crna pantera" više nije zanosna kao nekad, ali kaže da još ne razmišlja o odlasku u "mirovinu". Otkrila je da bi uskoro željela dijete, ali kad završi s rehabilitacijom. Manekenka je ovisna o kokainu.
No izjavom "Žena nije potpuna dok ne rodi" uvrijedila je one koje ne mogu zatrudnjeti. Poznata je po svojoj nagloj naravi.
Prije pet godina pogodila je svoju asistenticu mobitelom u glavu i prijetila joj da će je izbaciti iz jurećeg automobila. I prije dvije godine gađala je kućnu pomoćnicu BlackBerryjem. Bila je uvjerena da joj je pomoćnica ukrala zlatne Versaceove hlače koje je htjela obući za "Oprah show".

Komentari (2)
  • E, \"drazesna# moja Naomi, zena je potpuna kad shvati da biti prava zena znaci suociti se sa svim lijepim i ruznim u zivotu,pa tako na zalost i cinjenica da mozda nije plodna.bit toga je u njenoj hrabrosti da si prizna da su takve stvari danas pristune i u njihovim zivotima i da idu uzdignute glave kroz zivot bez obzira na to moze li ili ne moze imati dijete,a da ju to ne dotuce.Ako ti tako mislis,draga moja,onda ti je zaista zivotna perspektiva ogranicena i vidis samo sebi ispred nosa.AMEN

    23. 9. 2007,   22:05
  • bolje da se ona drži mode (iako ni tu nije bog zna šta), jer o životu i lijepom ponašanju NEMA POJMA...

    24. 9. 2007,   08:34