Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naomi pozirala bez odjeće, na sebe 'odjenula' maramu i lanac

None Foto: promo 10

Unatoč tijelu kojim bi se rijetko koja žena mogla pohvaliti u njezinim godinama, Naomi je priznala da je nekad imala problema sa samopouzdanjem u oskudnim izdanjima

Supermodel Naomi Campbell (49) na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s broda na kojoj pozira potpuno gola, a prizor je oduševio njezine brojne obožavatelje. Na fotografiji leži na trbuhu, a na sebi ima maramu i lanac oko struka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday #MOOD 🦋 Naomi Archives

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Fotografija je u kratkom roku dobila stotine tisuća lajkova. 

Inače, Campbell je jednom prilikom priznala da su joj trebale godine i godine da prestane biti sramežljiva na golišavim snimanjima. Unatoč tijelu kojim bi se rijetko koja žena mogla pohvaliti u njezinim godinama, Naomi je priznala da je imala problema sa samopouzdanjem u oskudnim izdanjima.

Foto: Instagram

Također je tijekom svoje manekenske karijere naišla je na mnoge prepreke. Nedavno je progovorila o rasizmu kojeg je iskusila kad ju je za poslovni angažman odbila azijska tvrtka zbog boje kože. Iako je jedna od najpoznatijih manekenki, i nju je snašla diskriminacija. 

- Šokiraju me takve stvari, ali uvijek nastavim dalje. To je perspektiva u kojoj posao nikad nije do kraja napravljen. Zbog toga ne odustajem - rekla je Naomi.

CRNA PANTERA SE VRATILA Naomi Campbell pozirala je bez ijednog komada odjeće na sebi

Ipak, smatra da to nije nimalo u redu.

- To nije dobra poruka. Raznolikost treba biti prikazana kroz sve rase. Nije sve u novcu. Ljudi zaboravljaju da se modeli samozapošljavaju. Bilo je jako uvredljivo što su komentirali moju rasu - kaže model. 

Foto: Instagram

Naomi se već godinama zalaže da ne bi trebali svi modeli biti bijele rase pa se uz njezinu pomoć raznolikost boje kože među manekenka povećala s 15 na 40 posto.

- Jako sam ponosna na to što sam napravila. Iduće što želim je da ti modeli druge rase dobivaju i istu plaću poput bijelih. Mora tako biti. Ako radiš isti posao, zašto ne dobiješ isti ček? - kaže Campbell. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Komentari (14)
  • jbt, što je lijepa!

    1. 8. 2019,   00:09
  • predobro izgleda!!!

    1. 8. 2019,   00:48
  • Tu čoksu je bušio Flavio Briatore a Jean Louis Bokasa dao joj je tri krupna diamanta.

    1. 8. 2019,   02:22