Obavijesti

Show

Komentari 57

Naomi prošetala pistom nakon 14 godina i pokazala gole grudi

Naomi prošetala pistom nakon 14 godina i pokazala gole grudi
9

Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih svjetskih manekenki na pistu je izašla u širokoj Valentinovoj crnoj haljini, a gornji dio haljine koju je odjenula bio je u potpunosti proziran

VIDEO

Iako je prošle godine najavila da se uskoro namjerava umiroviti i zauvijek prestati baviti modelingom, britanska manekenka i supermodel Naomi Campbell (48) iznenadila je obožavatelje kad je u srijedu navečer, nakon 14 godina, prošetala modnom pistom na reviji u Parizu.

- Ovo je povijesni trenutak. Ponosna sam i zahvalna što sam imala priliku biti dio svega ovoga - napisala je na Instagram profilu i objavila fotografiju na kojoj ponosno korača modnom pistom.

Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih svjetskih manekenki na pistu je izašla u širokoj Valentinovoj crnoj haljini, a gornji dio haljine koju je odjenula bio je u potpunosti proziran. Otkrila je gole grudi, usput pokazala bradavice i istaknula 'isklesane' trbušne mišiće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posljednju reviju Naomi je nosila 2005., a s većinom dizajnera ostala je vrlo bliska. Često je se moglo vidjeti u prvim redovima na tjednima mode diljem svijeta.

Naomi Campbell optužila je modnu industriju za rasizam
Naomi Campbell optužila je modnu industriju za rasizam

'Crna pantera', kako je obožavatelji od milja nazivaju, u javnosti je poznata po problematičnom ponašanju, ali i provokativnim fotografijama na kojima često pozira u donjem rublju i koje rado objavljuje na društvenim mrežama. Naomi ne nosi bez razloga titulu jedne od najupečatljivijih modnih ikona.

Pokretanje videa...

00:27

Naime, lani se na modnom događaju u New Yorku pojavila u čudnoj i nespojivoj odjevnoj kombinaciji. Na sebi je nosila čipkastu crno-zlatnu haljinu i zimski bijeli kaput te ljetne štikle, čime je plijenila poglede uzvanika koji nisu bili oduševljeni njezinim stilom. Tvrdili su kako je njezina haljina nalik na 'mrežu za hvatanje ribe' i kako bi trebala potražiti mišljenje nekog boljeg stilista. 

Tiffany & Co. Paper Flowers Event - New York

Naomi je u modnoj industriji od svoje 16. godine, kad je krasila naslovnicu časopisa Elle 1986. godine. Tijekom svih tih godina, pojavila se na preko 500 naslovnica raznih časopisa.

The Fashion Awards 2017 - London

NIKAD ISPRIČANA PRIČA O BRUTALNOM UBOJSTVU: Podivljali članovi zloglasnog Manson klana ubili su Sharon i njezine prijatelje, a detalji zločina lede krv u žilama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...