Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napad fanova: 'Photoshop je učinio svoje, ne ličiš na sebe...'

None Foto: Instagram 12

Voditeljici su pratitelji su poručili da sad treba promijeniti osobnu iskaznicu, drugi da će od sebe napraviti voštanu figuru, treći da je pretjerala, a u raspravu se onda uključila i sama Nikolina

Posljednja fotografija Nikoline Pišek Ristović (43) na društvenoj mreži izazvala je lavinu komentara među njezinim pratiteljima, a na kraju su mišljenja njezinih obožavatelja izbila u veliku raspravu.

Foto: Instagram

Voditeljica je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je našminkana za jednu kampanju, a unatoč brojnim komplimentima, mnogi od pratitelji poručili su joj da izgleda neprepoznatljivo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovako me vidi @marko_fox

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Neki su joj poručili da sad treba promijeniti osobnu iskaznicu, drugi da će od sebe napraviti voštanu figuru, treći da je pretjerala, a u raspravu se uključila i sama voditeljica. 

NIKOLINA PIŠEK: Ima finesa na mojem tijelu koje treba srediti, na primjer bokovi

- Što je konkretno previše? - pitala je Nikolina fanove.

Foto: privatni album

- 'Iskreno prirodno si puno ljepša', Napravit ćeš od sebe voštanu figuru, a šteta bila si među zgodnijim voditeljicama', 'Ne ličiš na sebe', 'To nisi ti', 'Neprepoznatljiva', 'Photoshop je učinio svoje.. nije ti to potrebno, kao ovoliko botoxa jer si prirodno lijepa' - samo su neki od mnogobrojnih komentara na njezinu fotografiju.

NIKOLINA RISTOVIĆ Slatke muke: 'Imat ću ostatke ručka u kosi idućih 16 godina'

Voditeljica očigledno nije mogla čitati takva mišljenja, pa se još jednom oglasila i rekla pratiteljima što misli. 

Foto: Instagram royal

- Ovo sam zaista slučajno ja. Znam jer sam bila prisutna na snimanju... i super mi je jer sam ispala potpuno drugačije nego što ja sebe vidim. I ne, nisam toliko opterećena samom sobom, nego mi je samo zabavno. Uživajte u životu dok ga imate i ne ljutite se toliko na druge jer ne odgovaraju vašim previsokim standardima. Gadna sam i što sad?! Preživjet ćete - zaključila je Nikolina. 

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Komentari (94)
  • Alien 👽

    10. 6. 2019,   17:21
  • Mnoge deset godina starije uene izgledaju bolje od nje...

    10. 6. 2019,   18:10
  • Ovo je photoshop svih photoshopa.

    10. 6. 2019,   17:16