Obavijesti

Show

Komentari 20

Napad na Kardashianku i njene frendice: Ne izgledate kao ljudi

Napad na Kardashianku i njene frendice: Ne izgledate kao ljudi
20

Iako je fotografije navodno objavila kako bi se pohvalila izgledom i kćerinim fotografskim vještinama, pratitelji su je napali u komentarima. 'Više ne izgledate kao ljudi, nego kao roboti', napisala je obožavateljica

VIDEO

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardashian (38) na Instagramu je objavila fotografije na kojoj pozira s prijateljicama, a pohvalila se kako je dotične fotografiju snimila njezina kćer North West (6). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kopija Kim Kardashian 01:16

Iako je fotografije navodno objavila kako bi se pohvalila izgledom i kćerinim fotografskim vještinama, pratitelji su je napali u komentarima.

- 'Više ne izgledate kao ljudi, nego kao roboti - napisala je jedna obožavateljica, a druga je istaknula kako je ludo što sve tri izgledaju isto.

Svi žele biti Kim: Kardashianka rasprodala kostim za jedan dan
Svi žele biti Kim: Kardashianka rasprodala kostim za jedan dan

- 'Sve su kupile isti nos', 'Jesu li im face pečene?', 'Izgledaju kao likovi iz crtića, užas' - pisali su drugi.

Kako je Kim nedavno počela studirati pravo, jedna od pratiteljica zapitala se kako Kim sve stiže.

- 'Kako možeš studirati pravo ako imaš četvero djece, silne projekte i vrlo aktivan društveni i medijski život? Kad sam ja studirala, jedva sam stigla otići u šoping centar' - napisala je, no odgovor od starlete nije dobila.

No Kim je vrlo uspješna u svome poslu Influencerice. Naime, nedavno je objavila fotografiju u minijaturnom kupaćem kostimu. Koliko je najpoznatija članica klana Kardashian popularna govori činjenica da je vlasnica modnog brenda u manje od jednog dana rasprodala sve veličine spomenutog badića, piše Daily Mail. 

- U jednom trenutku me iskreno bilo strah da će nam se stranica srušiti zbog velikog broja narudžbi koje smo zaprimili - izjavila je Rebecca i dodala kako je bila u šoku kada je vidjela Kim u svom kupaćem kostimu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Costa Rica 🇨🇷 last week

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Franki je dom dobrih basic komada, pa kada Kim, kraljica basic-a, odjene naš kupaći kostim, to zaista pozicionira naše mjesto u ovoj industriji' - dodala je. U manje od 24 sata prodano je više od 500 badića, a ponovno bi trebali, kaže vlasnica, biti dostupni idući mjesec.

Starleta se prije dva mjeseca četvrti put ostvarila u ulozi majke. Objavila je na Instagramu fotografiju sina Pslama kojeg je njoj i suprugu 9. svibnja rodila surogat majka. Uz fotku bebe napisala je Psalm Ye pa su fanovi pretpostavili da se radi o djetetovom srednjem imenu.

Kanye West and Kim Kardashian pose for a photo before attending the Versace presentation in New York

Naime, prvo troje djece repera Kanyea Westa (42) i Kim nemaju srednje ime, piše People. S druge strane portal TMZ piše kako su njihovi novinari vidjeli rodni list i da ni Psalm nema srednje ime, već mu je to nadimak. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…