Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Napali su me Kolindini glasači, malo intelektualno ograničeni'

None Foto: PIXSELL 3

Iako se kroz dugogodišnju karijeru Pokos svađala s mnogim kolegama, u posljednje vrijeme, ponukana i aktualnom predsjedničkom kampanjom, na tapeti joj je sve češće Kolinda...

Nakon što je bivša voditeljica Vlatka Pokos (49) preko društvene mreže prozvala hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović (51) i okarakterizirala je kao 'ruglo', 'cirkusanticu', 'jeftinu pevaljku' i 'sramotu i poniženje za Hrvatsku', počeli su joj, kako kaže, prijetiti njezini glasači. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nakon mog komentara o Čokolindi, kako se sama prozvala, doživjela sam, očekivano degutantne, jadne, mizogine, napade. Po principu 'ubijte glasnika' Kolindini glasači, očekivano malo ograničenog intelektualnog kapaciteta, uglavnom muškarci, okomili su se na mene pišući stvari koje su normalnoj osobi nepojmljive. Valjda jedino tako mogu postići erekciju, jadničci. Za razliku od njih, koji o meni godinama uporno ponavljaju jadne izmišljotine i laži, ja prilažem materijalne dokaze koji potkrepljuju moj komentar. Ne znam za vas ali u mojoj realnosti, predsjednica ne izgleda i ne ponaša se ovako. Uživajte - poručila je Vlatka iz Kanade. Uz sve je priložila kolaž fotografija na kojima predsjednica pjeva.

Iako se kroz dugogodišnju karijeru svađala s mnogim kolegama, u posljednje vrijeme, ponukana i aktualnom predsjedničkom kampanjom, na tapeti joj je sve češće Kolinda Grabar-Kitarović. 

alpeadria | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Pokos je pojasnila i da se u Kanadi bori s predrasudama kako je Hrvatska 'Istočna Europa'. 

 

- Nisam u posljednje vrijeme komentirala 'precjednicu' dijaspore jer je njeno ponašanje toliko bijedno i van pameti da čovjek usprkos svim dosadašnjim gafovima uspijeva ostati šokiran. Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavuša. Pjevanje Bandiću, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata je definitivno bilo sumrak demokracije i civilizacije. Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mračnu zemlju uništenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem, a Crvenkapica bez sluha mu nosi kolače u zatvor. Molim vas, izađite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, može se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH - komentirala je oštro Vlatka. 

Osijek: Predssjednica na potpisivanju ugovora u prostorijama Županije | Autor: Davor Javorovic/PIXSELL Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (147)
  • Meni se cini da je Vlatkin favorit za predsjednicu Ava Karabatic. Imaju slicne svjetonazore, a po izjavama i inteligenciji su na jednakom nivou

    6. 12. 2019,   10:03
  • Vlatka tvoje izjave inače govore tko je zapravo intelektualno ograničen, a ti i dalje misli da si najpametnija, ja, ja i samo ja.

    6. 12. 2019,   09:54
  • Nitko vise ne zna za Vlatku pa se mora na ovaj nacin medijski promovirati.

    6. 12. 2019,   10:00