Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naplaćivala seksualne usluge: 'Maca Diskrecija' je uhićena...

None Foto: HappyTV/Screenshot/PrivatniAlbum 6

U travnju 2017., Senada je uhićena zbog ucjene. Naime, prijetila je jednom muškarcu audio-snimkom u kojoj se čuje dogovor o intimnim odnosima

Bosanska starleta i bivša sudionica kontroverznog realityja 'Parovi', Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, uhićena je zbog prostitucije, prenosi Telegraf.rs.

Foto: Privatni album

Prema pisanju Telegrafa, Diskrecija se tog dana trebala naći s čovjekom kojeg je upoznala preko interneta, a odmah su razmijenili telefonske brojeve.

- Maca je čovjeka 'upecala' na stranici za upoznavanje. Nakon što su razmijenili telefonske brojeve dogovorili su susret. Na dan kada su se trebali upoznati, Senidu su uhitili - piše srpski Telegraf. 

Foto: Privatni album

- Prije je njezina cijena bila 600 eura (oko 4.400 kuna) za cijeli vikend, ali njezina tarifa nije bila niti blizu tarifama elitnih prostitutki među kojima su poznate voditeljice i reality natjecateljice. Za 400 eura (oko 3.000 kuna) ispunjava sve fantazije svojih klijenata. Njezine mušterije uglavnom dolaze iz srednje klase, a najčešće se viđaju petkom nakon posla. Odlaze u iznajmljene stanove. U nedjelju se njezine obaveze završavaju i tada se rastaju - prenosi Alo. 

Foto: Privatni album

Prema pisanju srpskih medija, ovo nije prvi put da je Maca privedena. U travnju 2017., Senada je uhićena zbog ucjene. Naime, prijetila je jednom muškarcu audio-snimkom u kojoj se čuje dogovor o intimnim odnosima. Starleta je čovjeka za snimku tražila nekoliko tisuća eura, a protiv nje je podnijeta kaznena prijava zbog pokušaja ucijene. 

POGLEDAJTE VIDEO:


 
Komentari (32)
  • Kao da živimo u Šumadiji pa nas svakodnevno bombardiraju naslovima iz bg rijalitija

    18. 7. 2019,   18:08
  • Ime i prezime joj zvuče glamurozno a nadimku su potrebni dupli navodnici...

    18. 7. 2019,   20:02
  • A ja mislio da novac zaradjuje zidajuci.

    18. 7. 2019,   18:27