Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napokon dostojan protivnik za Bonda: Mr. Hinx je čudovište

None Foto: Screenshot 13

Samo jedan tjedan nas dijeli od zadnjeg Bonda u kojem tajnog agenta glumi Daniel Craig i napetost je na samom vrhuncu. Ovih par videa iz filma će ju malo olakšati

Dok nam ostaje samo tjedan dana do zadnjeg nastupa Daniela Craiga u ulozi Jamesa Bonda, MGM dodatno diže atmosferu puštanjem serije videa o tajnom agentu. Za one koji se boje spoilera, garantiramo vam da ih nema , i da bez problema možete pogledati filmove.

I kako znamo da je najvažnija stvar u Bondu dostojan protivnik , koji je toliko nedostajao u prethodna tri filma, ljudi iz MGM-a su bili dovoljno dobri pa su nam pokazali glavnog razbijača - Mr. Hinxa (David Bautista).

Osim Mr. Hinxa, Bond će se baviti i ljepoticama Luciom Sciarrom (Monica Bellucci) i Madeleine Swann (Léa Seydoux).

A podršku će mu, kao i uvijek, pružiti dobro raspoloženi Q (Ben Whishaw) i nezaboravni M (Ralph Fiennes).

Jasno, što bi Bond bio bez velemajstora kriminala, kojeg u ‘Spektri’ glumi neponovljivi Christoph Waltz.

Ulaznice za najnovijeg Bonda možete već sad kupiti u pretprodaji na Blitz-Cinestar. Kako je ovo Danielu Craigu zadnji Bond , možda bi trebali požuriti.


Komentari (9)
  • Zašto i u scenama kad se žvale ne koriste dublere ? Sram ih bilo, cijeli svijet ih gleda. To što rade nek rade doma u svoja četiri zida. Ni ja se ne žvalim na sred ulice ili nedaj Bože na velikom ekranu. Monica, za srce si me ujela. Među nama je gotovo.

    29. 10. 2015,   11:21
  • Ako cu gledat JB to ce bit isključivo zbog Andrew Scotta - pregenijalan irski glumac, za kojeg je malo tko u hrv. čuo!

    29. 10. 2015,   12:42
  • Mora biti dobar, zar ima koji JB da je loš...nikako

    31. 10. 2015,   11:41