Obavijesti

Show

Komentari 2

Napokon je došao kraj: Glumica je sasvim odustala od serijala

Napokon je došao kraj: Glumica je sasvim odustala od serijala
6

Jedan od razloga zašto je Beckinsale toliko protiv povratka franšizi, to jest razlog koji joj je mogao pomoći da donese takvu odluku, svakako je i razvod od filmaša Lena Wisemana

VIDEO

Glumica koja je definirala cijeli jedan serijal, Kate Beckinsale, izjavila je da se nema namjeru vratiti u vampirsko vukodlačku franšizu 'Underworld'. Glavna glumica je u tom serijalu bila još od daleke 2003. godine, kada je prihvatila ulogu u niskobudžetnom hororu 'Underworld', koji je posve neobjašnjivo uspio ne samo povratiti svoj proračun, već je nakon njega nastalo i nekoliko nastavaka, svaki sve gori od prethodnog.

- Ne bih se vratila. Previše sam toga snimila - konstatirala je Beckinsale u odgovoru na pitanje bi li se ikad vratila u 'Underworld'.

Tijekom intervjua je Beckinsale ne samo odbila mogućnost snimanja novog 'Underworlda' već je i podosta jasnim jezikom ustvrdila da nema namjeru sudjelovati više ikad u ikojem visokobudžetnom akcijskom filmu, do kraja svojeg života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Jennifer se vraća u komedije: 'Prave prilike ne padaju s neba'
Jennifer se vraća u komedije: 'Prave prilike ne padaju s neba'

- Snimala sam nezavisne filmove gdje sam sjedila na komadu smotanog tepiha i bilo je predivno. Snimila sam velike filmove koji su bili patnja mojeg života. Sve je zavisno. Studirala sam ruski i francuski, ne dramu, pa mi se tako uvijek činilo kako je moja karijera u stvari šegrtovanje. To mi je dalo slobodu da probam mnogo toga. Dalo mi je širine u radu. Krenula sam s nezavisnim filmovima. Nisam nikada pomislila da bih mogla snimiti one velike, jako fizičke franšizne filmove. Bilo je zastrašujuće vidjet se na reklamama na autobusima - izjavila je glumica.

Jedan od razloga zašto je Beckinsale toliko protiv povratka franšizi, to jest razlog koji joj je mogao pomoći da donese takvu odluku svakako je i razvod od njenog bivšeg supruga, Lena Wisemana, koji je i režirao i napisao prve filmove u toj tragično lošoj franšizi. Na žalost, dok je Kate dala tračak nade svim ljubiteljima sedme umjetnosti da se više neće snimati 'Underworld', Wiseman ima kompletno drugačije planove.

Ušli su u 21. stoljeće: Prvi film o superjunakinji stiže u Marvel
Ušli su u 21. stoljeće: Prvi film o superjunakinji stiže u Marvel

Ovaj autor se u posljednje vrijeme bavi radom na narednom filmu o Johnu McClaneu iz franšize 'Umri muški' te na seriji prema serijalu 'Underworld'. Kako i dalje nije najavio hoće li se lik Selene (glumila ju je Beckinsale) biti uskrsnut u seriji, ili neće, tako nije niti jasno u kojem točno periodu će se serija odvijati.

Kako god bilo sa serijom, filmovi se dalje vjerojatno neće snimati, što bi trebalo razveseliti sve obožavatelje filmske umjetnosti.

POGLEDAJTE! Konačno pogovorila majka slavne pjevačice koja se predozirala: 'Kad sam je vidjela izgledala je užasno'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode