Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napokon je sam svoj gazda: Mile Kekin više nije podstanar

None Foto: Pixsell 3

Frontmen punk benda Hladno pivo kupio je stan u središtu Zagreba i platio ga milijun kuna. Glazbenik je pet godina živio u podstanarskom stanu na Tuškancu

Potrebno mu je renoviranje, a gleda na Akademiju likovnih umjetnosti u Ilici. U stan koji je platio oko milijun kuna Mile Kekin (41) uselit će se sa ženom Ivanom, sinom Vitom (5) i tromjesečnom kćeri Mišom.

- O stanu koji sam kupio ne želim razgovarati. Pustite me na miru - kratko je izjavio Kekin. 

Nakon života u roditeljskoj kući u Gajnicama, iz kojih je prije pet godina otišao u podstanarstvo na Tuškancu, Kekin je kupio svoj stan. Dok je živio na Tuškancu bio je prozvan na Gradskoj skupštini jer je imao povlaštenu parking-kartu u garaži Tuškanac. Umjesto 16.500 kuna platio ju je samo 1320 kuna.

Komentari (72)
  • Sad će uskoro krenuti klasičan 'hrvatski jal' kao odakle njemu milijun kuna itd... Samo oni koji su iz podstanarstva preselili konačno u nešto svoje poznaju taj osjećaj! Živio, Mile!

    4. 10. 2012,   09:14
  • Da ga i platio 3 milijuna kuna, čovjek je pošteno zaradio. Jel netko može to uopće osporiti? Još uvijek glupa Sheverina zarađuje barem triput više od njega.

    4. 10. 2012,   09:21
  • Mile kralj! pustite ga na miru strvinari jedni

    4. 10. 2012,   09:12