Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roko se našalio nakon leta: 'Jacques me ostavio u Varšavi'

None Foto: Pixsell/Privatni album 5

Iz aviokompanije su nas sami razvrstali kad će tko ići. Tako da su dečki išli u ponedjeljak ujutro, a ja poslijepodne. Nije mi bilo svejedno, osjećao sam se kao da su me ostavili u Varšavi, našalio se Roko

Krila još nisu došla, ali barem smo mi tu. Nakon napornog puta iz Izraela za Poljsku gdje smo malo zapeli, pa onda ponovno imali probleme na putu za Zagreb, drago mi je što sam napokon u Hrvatskoj, rekao nam je Roko Blažević (19). Hrvatski predstavnik na 64. Eurosongu u Zagreb je sletio s članovima svog tima, ali među njima nisu bili pjevač i mentor Jacques Houdek (38) i menadžer Mihovil Bek, koji su došli nekoliko sati ranije. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Iz aviokompanije su nas sami razvrstali kad će tko ići. Tako da su dečki išli u ponedjeljak ujutro, a ja poslijepodne. Nije mi bilo svejedno, osjećao sam se kao da su me ostavili u Varšavi - našalio se Roko. Dojmovi s velikog glazbenog natjecanja još uvijek se nisu slegnuli, ali nije splasnuo ni žal za propuštenim finalom. 

- Svima nam je žao, najteže mi je bilo gledati finale, a znati da mi nismo tamo. Ali dobro, imali smo dva slobodna dana pa smo se sabrali. Išli smo na plažu, na bazene, posjetili smo i Jeruzalem i to nam je uvelike pomoglo boriti se s time što nismo prošli dalje - kaže. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Najviše će pamtiti druženje i atmosferu među kandidatima koja je, priča nam, premašila njegova očekivanja. Sprijateljio se sa španjolskim predstavnikom Mikijem Levendom, kojeg uskoro planira i posjetiti. Uz Izrael će ga vezati lijepi trenuci kojih će se rado sjećati. Pobjednik ovogodišnjeg Eurosonga mu, govori, nije bio favorit jer mu je nedostajalo energije, koju je primjerice imao švedski predstavnik John Ludvik.

EUROSONG 2019. Nismo se proslavili: Roko je na 14. mjestu od njih ukupno 18

- Bilo je jasno da će pobijediti Duncan, ako je suditi po kladionicama. Ali meni pjesma nije imala 'ono nešto'. Ipak. svakako je zasluženo jer je tako odlučeno i vrtjet će se na radiju još dugo, siguran sam - objašnjava. Priznaje kako mu je nedostajala "normala", a sad ga čeka samo red, rad i disciplina jer slijedi matura. 

- Fokus mi je sad isključivo proći maturu. Kad to završi, onda nova pjesma, možda i album. Bit će svega, ali prioritet je matura - zaključuje Roko. 

Komentari (59)
  • Jaques je išao teretnim zrakoplovom a možda i kontejnerom za Rijeku.

    20. 5. 2019,   19:41
  • pored onakvih krila ti ovisiš o nekoj avio kompaniji .

    20. 5. 2019,   20:06
  • Roko, lijepo pjevas, nisi ti kriv.. pjesma koju su ti dali je dosadnjikava i scenski nastup su ti uvalili ko neprijatelju. Trebao ti je Huljić radit, on zna posao kako god se nama sviđalo ili ne...

    20. 5. 2019,   19:36