Obavijesti

Show

Komentari 59

Roko se našalio nakon leta: 'Jacques me ostavio u Varšavi'

Roko se našalio nakon leta: 'Jacques me ostavio u Varšavi'
5

Iz aviokompanije su nas sami razvrstali kad će tko ići. Tako da su dečki išli u ponedjeljak ujutro, a ja poslijepodne. Nije mi bilo svejedno, osjećao sam se kao da su me ostavili u Varšavi, našalio se Roko

VIDEO

Krila još nisu došla, ali barem smo mi tu. Nakon napornog puta iz Izraela za Poljsku gdje smo malo zapeli, pa onda ponovno imali probleme na putu za Zagreb, drago mi je što sam napokon u Hrvatskoj, rekao nam je Roko Blažević (19). Hrvatski predstavnik na 64. Eurosongu u Zagreb je sletio s članovima svog tima, ali među njima nisu bili pjevač i mentor Jacques Houdek (38) i menadžer Mihovil Bek, koji su došli nekoliko sati ranije. 

- Iz aviokompanije su nas sami razvrstali kad će tko ići. Tako da su dečki išli u ponedjeljak ujutro, a ja poslijepodne. Nije mi bilo svejedno, osjećao sam se kao da su me ostavili u Varšavi - našalio se Roko. Dojmovi s velikog glazbenog natjecanja još uvijek se nisu slegnuli, ali nije splasnuo ni žal za propuštenim finalom. 

- Svima nam je žao, najteže mi je bilo gledati finale, a znati da mi nismo tamo. Ali dobro, imali smo dva slobodna dana pa smo se sabrali. Išli smo na plažu, na bazene, posjetili smo i Jeruzalem i to nam je uvelike pomoglo boriti se s time što nismo prošli dalje - kaže. 

Najviše će pamtiti druženje i atmosferu među kandidatima koja je, priča nam, premašila njegova očekivanja. Sprijateljio se sa španjolskim predstavnikom Mikijem Levendom, kojeg uskoro planira i posjetiti. Uz Izrael će ga vezati lijepi trenuci kojih će se rado sjećati. Pobjednik ovogodišnjeg Eurosonga mu, govori, nije bio favorit jer mu je nedostajalo energije, koju je primjerice imao švedski predstavnik John Ludvik.

Nismo se proslavili: Roko je na 14. mjestu od njih ukupno 18
Nismo se proslavili: Roko je na 14. mjestu od njih ukupno 18

- Bilo je jasno da će pobijediti Duncan, ako je suditi po kladionicama. Ali meni pjesma nije imala 'ono nešto'. Ipak. svakako je zasluženo jer je tako odlučeno i vrtjet će se na radiju još dugo, siguran sam - objašnjava. Priznaje kako mu je nedostajala "normala", a sad ga čeka samo red, rad i disciplina jer slijedi matura. 

- Fokus mi je sad isključivo proći maturu. Kad to završi, onda nova pjesma, možda i album. Bit će svega, ali prioritet je matura - zaključuje Roko. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'