Obavijesti

Show

Komentari 73

Napokon je stala na binu: Seve u lateksu zapjevala Švicarcima

Napokon je stala na binu: Seve u lateksu zapjevala Švicarcima
26

Vidno raspoložena pjevačica u uskom crnom kombinezonu od lateksa pokušala je razveseliti švicarsku publiku dok susjedne države izbjegava. Hrvati još nisu imali priliku uživo čuti Sevkine stihove novih pjesama

VIDEO

Nakon što je posljednjih mjesec dana imala tri koncertna debakla, Severina Kojić (46) u subotu navečer ipak je stala pred svoje obožavatelje. No to je ponovno bilo daleko od hrvatskih granica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

Gospođa Kojić pjesmama s novog albuma odlučila je 'počastiti' građane Züricha koji su se kadrovima njezina nastupa pohvalili na društvenim mrežama.

Vidno raspoložena pjevačica u uskom crnom kombinezonu od lateksa pokušala je razveseliti švicarsku publiku dok susjedne države izbjegava. Hrvati još nisu imali priliku uživo čuti Sevkine stihove novih pjesama s albuma 'Halo'.

Osim izbjegavanja hrvatskih pozornica pjevačica se prošlog petka nije pojavila na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Pjevačica se sudu ispričala odlaskom na službeni put, a u četvrtak navečer objavila je fotografije iz New Yorka s premijere finalne sezone hit-serije 'Igra prijestolja'.

- Ovo je izigravanje sustava. Opravdala se službenim putovanjem, a ne znam baš što je službeno radila u New Yorku - rekao je Popovićev odvjetnik Hrvoje Jukić.

No ni to nije kraj problema za pjevačicu. U posljednjih mjesec dana otkazani su joj dogovoreni nastupi u Donjoj Stubici i Sv. Križu Začretju, kako su tvrdili iz Severinina tabora, zbog tehničkih problema. Organizatori iz Začretja oštro su odgovorili da pjevačica laže.

- Organizacijski problemi vezani za nastup koji je isti organizator iz Donje Stubice prebacio u Začretje nemaju veze sa Severinom jer ona svoje nastupe ne dogovara osobno - rekao je Davor Grgin, zadužen za odnose s javnošću.

Prije dva otkazana koncerta Severina je doživjela fijasko na Zlatiboru, u klimatskom lječilištu na jugozapadu Srbije, gdje joj je nastup bio sramotno slabo posjećen.

severina

Nakon toga “izgubila” je i jednog člana benda. Dugogodišnji ugledni basist Henry Radanović (52) otišao je iz pratećeg benda. 

 Srpski mediji raspisali su se o Severininom iznenadnom prekidu suradnje s jednim od najbližih joj suradnika, PR menadžerom Davorom Grginom, a navodno ju je napustio i menadžer Tomica Petrovića, iako kako se službeno tvrdi, Petrović je na duljem godišnjem odmoru.

NEMOGUĆE MU JE ODOLJETI: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija