Obavijesti

Show

Napravite sami super ručnike za plažu uz ove odlične trikove

Napravite sami super ručnike za plažu uz ove odlične trikove
2

Ljeto je stiglo, a imate li vi svoj omiljeni ručnik? Znate na koji mislimo, onaj stari, mucasti i isprani? Imate? Odlično, vrijeme je da od njega napravite najluđi ručnik na kojem će vam svi zavidjeti

VIDEO

A kad već radite ručnik, možete napraviti i ručnik-torbu i olakšati si stvari.

Pitate kako? Lako!

Prvi je korak da kupite boju za tekstil i pripremite stare ručnike. Pročitajte upute, ali u osnovi stavite boju u toplu vodu i ostavite ručnik namočen 30 do 45 minuta. Nakon toga ispirite ga pod hladnom vodom dok ne isperete svu boju. Operite ga u perilici za rublje i osušite. To je važan korak jer ručnik mora biti potpuno suh prije nego što počnete crtati po njemu.

Sljedeće što vam treba boja je za tkaninu i tu počinje zabava. Napišite što god želite. Iskoristite ovu priliku da pošaljete poruku ili pokažete svoj stav.

170082380

Najprije možete pisati ili crtati bijelom bojom kako bi gornja boja više dolazila do izražaja. Možete se i igrati bojama, najprije obojiti ručnik u zeleno, a rubove u žuto. Ili ručnik u crvenu boju i zgužvani ručnik malo potopiti u crnu. Mogućnosti su brojne. Neka vas vodi mašta. Najbolje bi bilo da ručnik nakon pisanja operete i osušite dvaput kako bi se boja bolje zadržala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Okrugli ručnik? Zašto ne!

Nova moda su okrugli ručnici. Svi smo navikli da su ručnici za plažu kvadratnog ili pravokutnog oblika pa nije čudno što su okrugli ručnici postali pravi hit. Jednostavno ga možete napraviti i sami. Sve što vam treba jeste tkanina za ručnike koju možete nabaviti u svim trgovinama s tkaninama i, naravno, boja za tkaninu.

Presavijte tkaninu napola i označite markerom točkice u obliku polukruga. Izrežite po točkicama. Stavite ruku u samu sredinu ručnika i počnite ga izvrtati i okretati ukrug. Zavežite četiri elastične vrpce oko ručnika kako biste dobili savršene trokute te ih koristite kao vodič kako obojiti tkaninu. Ostavite ga tako par sati, operite, obrubite i uživajte na plaži.

P. S. A ako trebaš novi ručnik, uvijek možeš uzeti kod Zmaje 4G smartphone Alcatel Pixi 4 i dobiti ručnik koji će ti čuvati mjesto na plaži!

Otkrij šta ti Zmajo sprema ovo ljeto!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva
A GJDE STE VI?

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva

Što vaš položaj spavanja govori o vama i vašoj boljoj polovici? Izvukli smo najčešće položaje i njihovo značenje - koji je vaš položaj?

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?
TO NITKO NE VOLI

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?

More i sunce čista su uživancija, no s vremena na vrijeme pojavit će se netko i napraviti nešto što će strašno smetati svima oko njih. Ovih 10 stvari najviše živcira ljude na plaži
Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!
Moraš skupit' sve

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Pokémon GO pokorio je cijeli svijet. I vi imate priliku postati pravi Pokemon majstor u proširenoj stvarnosti, a mi vam donosimo trikove uz koje ćete to lakše postići