Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naš poznati glazbenik je zbog pjesme pod hitno trebao lijes

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Nakon što je cijeli dan tražio lijes po Zagrebu i okolici, pronašao ga je kod jedne obitelji u Dugom selu. Rentao ga je na jedan dan i 'zapalio' na set

Iz nekog razloga su imali lijes kod kuće, a meni je baš trebao, prisjeća se Filip Dizdar dogodovštine sa snimanja glazbenog videa. 

Dizdar ga je cijeli dan tražio po Zagrebu i okolici, da bi ga konačno pronašao u Dugom selu. Rentao ga je na jedan dan i 'zapalio' na set. 

[video: 1197421 / ]

- To je nešto što neću nikada zaboraviti. Još smo lijes morali ugurati u premali auto, pa smo bili atrakcija za sve koji su nas vidjeli na cesti - prisjeća se uz smijeh. 

Filip je član žirija najzabavnijeg on line talent showa JoomBoos Videotar. Ako i vi želite postati zvijezda snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 23. listopada.

 

Tema: JoomBoos

Komentari (7)
  • wtf?????

    11. 10. 2017,   20:20
  • Ovo je poznati glazbenik?Nikad cula za lika

    11. 10. 2017,   23:40
  • Fuj......

    12. 10. 2017,   10:31