Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naša lijepa Miss turizma mota se oko dečka Kylie Jenner

None Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Miss turizma Hrvatske i Miss osobnosti na svjetskom izboru 2013. tri godine živi u Americi i radi kao manekenka. Ulogu u spotu dečka Kylie Jenner dobila je na ulici u Los Angelesu

Ona lascivno puši cigaretu u pripijenoj odjeći i zavodi američkog repera Tygu. Pakoštanka Andrea Jelena Barešić (25) djeluje opako, provokativno i seksepilno, kao prava 'gangsta bitch'.

Foto: BrightSide/Screenshot

Riječ je o novoj pjesmi '$ervin Dat Raww', koja je nedavno objavljena. Miss turizma Hrvatske i Miss osobnosti na svjetskom izboru 2013. tri godine živi u Americi i radi kao manekenka. Ulogu u spotu dečka Kylie Jenner dobila je na ulici u Los Angelesu. Prišla joj je producentica spota i pitala je bi li voljela glumiti u njemu. Andrea je završila turističko-ugostiteljsku školu, ali odmalena je sanjala da će se baviti glumom. Manekenstvo je, smatra, samo stepenica prema tom cilju.

Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

- Upoznala sam Justina Biebera, 50 Centa i Leonarda di Caprija na after partyju Grammyja - pohvalila se Andrea. Prijatelji iz djetinjstva znaju joj, kaže, reći 'Blago tebi, sve ti je besplatno. Manekenkama je jedini posao da prošetaju pistom'.

- To me uvijek nasmije. Oni koji se ne bave manekenskim poslom ne znaju da agencije uzimaju po 50% od svakog posla, a u Parizu čak i 70%. Od onog što nam ostane same plaćamo stan, hranu i putne karte - opisuje Andrea.

Atraktivna Andrea je kći Mire Barešića, hrvatskog emigranta koji je 1971. u Stockholmu u atentatu ubio tadašnjeg jugoslavenskog ambasadora u Švedskoj Vladimira Rolovića. Barešić se nakon odslužene kazne 1991. vratio u Hrvatsku i priključio Zboru narodne garde u obrani domovine te je ubrzo poginuo. U Tyginu spotu se osim Pakoštanke pojavljuje njena prijateljica, Zagrepčanka Petra Jagodić.

Komentari (31)
  • ..Ha ha , ova fatalna?..meni bez uvrede liči prije na gataru..

    2. 4. 2016,   11:45
  • Bio sam na dva after party u Pragu,sjati se celebrita,zname osobnosti a medju njima mlade nezname djevojke koje gledaju da bi se slikale ili poljubile nekog pjevača,glumca jedino da bi drugi dan osvanule u novinama da bi na taj način postale i one celebrite.

    2. 4. 2016,   10:54
  • Oj neka mi se za zlo ne uzima ali znam puno ljepsih od ove mis turizma.Po cemu je to bas ona lijepa tako ti zirija slijepa.Ajde moze uci medju 30 ljepotica ali nije najljepsa kunem se u strica.Ima ih ljepsih i u mom kvartu narocito kad se krace odjenu u martu.

    2. 4. 2016,   10:28
Message