Obavijesti

Show

Komentari 399

Naša Melania: Ne smeta me uspoređivanje s gđom. Trump

Naša Melania: Ne smeta me uspoređivanje s gđom. Trump
1

DVOJNICA Nemam dečka, teško je naći muškarca koji se može nositi s manekenskim poslom i nije ljubomoran, tvrdi atraktivna Zagrepčanka Marina

VIDEO

Kompliment mi je kad me uspoređuju s Melanijom. Netko će reći da je zgodna, netko da nije. Melania mi je jedinstvena, ne sliči mi na nikog, kaže zagrebačka manekenka Marina Mirt (32).

Pokretanje videa...

00:15

Godinama živi i radi u Italiji, a nakon što je nedavno bila zaštitno lice brenda Duchess na modnoj reviji u Rijeci, prozvali su je hrvatskom inačicom prve dame SAD-a. Slijedom toga Marinu smo na snimanju u zagrebačkom hotelu Esplanade pretvorili u Melaniju Trump (47). 

Vizažistica Ivana Bilandžija Billy naglasila joj je mačkaste oči, a Renata Vinšek natapirala kosu i uvila uvojke u stilu gospođe Trump. U seksepilnim, a opet decentnim haljinama brenda Duchess, Marina se transformirala u elegantnu Melaniju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Super mi je bilo na snimanju. Rijetko kad imamo neku tematiku tako da je ovo snimanje bilo drugačije - kaže Marina. 

U svijet modelinga ušla je prije 14 godina pobijedivši na izboru Elite model look. Na natjecanje ju je odvela majka. Nakon toga zaredale su se inozemne gaže. Nosila je revije za Versace, Philippa Pleina, Armani, Roberta Cavallija i druge.

Upoznala je mnoštvo slavnih kako na revijama, tako i na after partyjima. Justin Bieber nije je se posebno dojmio iako nije htjela otkriti zašto, a očarala ju je Irina Shayk, za koju kaže da je predivna “iako kao i svaka žena ima sitnih nesavršenosti”. 

Marina u slobodno vrijeme voli čitati rusku književnost i ići u kazalište. Ne preferira noćne izlaske, a i kad joj se “zalomi” u krevetu je do dva ujutro. U Italiji rado ide na jahanje, a u Milanu joj najviše nedostaju - mamine sarme. U ljubavi je trenutačno slobodna. 

- Teško je naći muškarca koji se može nositi s ovim poslom, koji nije ljubomoran. Kojem ne smeta što se svako jutro budiš u drugoj zemlji i što si na snimanjima oskudno odjeven – tvrdi Marina. Voljela bi naći nekog zrelog i iskusnijeg muškarca od sebe.

Melania Trump attends the opening ceremony of the Invictus Games in Toronto, Canada

Melanijin bezvremenski stil

Prva dama SAD-a rijetko griješi u modnim odabirima. Tajna njezinog stila je u bezvremenskim ženstvenim komadima s daškom glamura.

Dvojnica u ulozi prve dame SAD-a

Hrvatska manekenka odlično se snašla u ulozi Melanije, a klasične kombinacije joj naglašavaju vitku figuru, kao i bivšoj slovenskoj manekenki.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 399
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje