Obavijesti

Show

Komentari 87

Prije rezultata obdukcije: Amy roditelji žele danas pokopati

Prije rezultata obdukcije: Amy roditelji žele danas pokopati
15

Mitchel i Janis Winehouse su Židovi i u skladu s tradicijom svoju kćer žele danas sahraniti. Sprovod je već isplaniran, čeka se samo još da Amy pregledaju liječnici

VIDEO

Liječnici će tek početi s obdukcijom tijela, a rezultate bi mogli čekati čak i mjesec dana. Amy će obitelj dotad već sahraniti. Otac i majka preminule pjevačice su Židovi. U skladu sa židovskom tradicijom planiraju je pokopati već danas, čim liječnički tim obavi svoj posao. Sprovod su već isplanirali. Mitchell Winehouse i njegova supruga Janis shrvani su kćerinom smrću iako je Janis kad je saznala da joj je kćer preminula rekla da je to i očekivala te da nije šokirana. Roditelji su jutros identificirali tijelo i nakon toga otišli do kuće u Camdenu u kojoj je Amy živjela. Tamo su vidjeli brojne obožavatelje. Nisu mogli suspregnuti suze.

Redovito je išla na preglede jer je zbog ovisnosti o drogi i alkoholu bila jako krhkog zdravlja. Liječnik je bio zadovoljan s Amy i njenim zdravstvenim stanjem nakon što ju je pregledao u petak navečer. Kad je završio s pregledom i otišao iz njene kuće nije bio nimalo zabrinut, kaže izvor blizak pjevačici. 

U petak navečer pregledao ju je liječnik i utvrdio da je dobro, prijatelj

Nakon telefonskog poziva, njenu smrt su ustanovili djelatnici hitne pomoći nešto prije 16 sati u subotu. S tjelohraniteljima je posljednji put pričala u 10 sati na dan smrti. Amy Winehouse navodno je ležala mrtva čak šest sati prije nego su je pronašli. Bolničari su to navodno zaključili zbog ukočenosti tijela kad su stigli u njen dom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bila je sama u kući, jedini je u blizini bio tjelohranitelj kojeg smo prije nekoliko godina zaposlili da brine o njoj. Rekla mu je da želi malo prileći i kad ju je otišao probuditi shvatio je da ne diše i odmah pozvao hitnu pomoć - rekao je Amyn glasnogovornik Chris Goodman i dodao da nitko još ne zna kako i zašto je preminula te da je bila sama u krevetu kad ju je tjelohranitelj Andrew Morris pronašao mrtvu. 

U kući nije bilo droge

Policija u kući nije pronašla nikakve droge iako je više svjedoka potvrdilo da je pjevačica u petak prije podne bila u opskrbi kod dilera i kupila velike količine heroina, kokaina, ketamina i ecstasyja. Obitelj pjevačice negira da je kupovala drogu.

Vidio sam je kod dilera u petak prijepodne, kupila je 'hrpu' droge, poznanik

Iako bolničari tvrde da je Amy bila mrtva kad su došli i da joj nisu mogli pomoći, TMZ piše da je pokazivala znakove života kad je hitna došla u njenu kuću. 

Susjedi preminule pjevačice žalili su se da je u petak navečer svirala bubnjeve u spavaćoj sobi toliko glasno da nisu mogli gledati televiziju u svojim domovima. Jedan je pak rekao kako je iz njena doma čuo krikove i stenjanje nedugo prije nego je preminula. 

Blake se onesvijestio kad je čuo da je umrla

Majka Amyna bivšeg supruga Blakea Fieldera Civila (29) izrazila je zabrinutost za sina, rekla je kako se boji da će se ubiti kad sazna da je Amy mrtva. Čuvari u zatvoru rekli su mu da je Amy preminula, a on se onesvijestio kad je to čuo.

Nikoga više nikad neću voljeti kao što sam volio nju, Blake nakon što je došao s svijesti

- Nikad više neću osjećati takvu ljubav prema ikome kako sam osjećao prema njoj. Svi koji su nas poznavali znaju koliko je jaka naša ljubav - rekao je Blake plačući kao malo dijete. 

Njegova sadašnja djevojka Sarah Aspin kaže da ga je posjetila u zatvoru gdje je zbog pljačke i posjedovanja imitacije oružja. S 'kompićem' je pljačkao obiteljsku kuću u Leedsu i ukrao električne aparate i nakit u vrijednosti 33.000 kuna.  Blake  je shrvan i da nije mogao ni pričati od plača kad su se vidjeli. Žao mu je što nije mogao pomoći Amy i ne može se pomiriti s time da je više nikad neće vidjeti. Dodaje kako smatra da se pjevačica nije mogla pomiriti s time da Blake ima dijete s njom iako, kaže, bi bila jako dobra majka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura