Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naši estradnjaci u alternativi: Idu kod mističnih savjetnika

None Foto: Goran Stanzl/Pixsell 7

I ja volim kopati dublje i tražiti neki viši smisao. Alternativa me zanima. U njoj tražim odgovore mimo opipljivog i znanstvenog, iskreno je rekla Nataša Janjić

Junakinja filmova 'Ti mene nosiš' i 'Kenjac' dodaje kako nema toga što nije probala. Osim što je razgovarala s astrolozima, put ju je nanio i kod Izraelke Iris Tarbuk (41), šaptačice duša i duhovne savjetnice, koja za sebe kaže da nije vidovnjakinja, ali da vidi iznutra.

- U jednoj životnoj fazi mi je pomogla. Dala mi je odgovore koje sam u tom trenutku trebala. Pomogla mi je da ponovno osvijestim nešto što nam odrastanjem ubiju, a to je da srodne duše ipak postoje - kaže Nataša Janjić (33).

Iris posjećuje i pjevačica Maja Vučić (38). Kažu da obje imaju koristi od zajedničkog druženja.

- Iris mi je prijateljica već 11 godina. Kod nje ne idem na seanse. Ako mi i pomogne, to napravi kroz razgovor, kao i ja njoj - komentirala je Maja. 

Glumica Ankica Dobrić (56) više voli astrologiju.

- Na mene djeluje pun Mjesec. Tad sam drukčija nego inače. Ako djeluje na plimu i oseku, djeluje i na nas koji toliko vode imamo u sebi - kaže Dobrić.

Pjevaču Borisu Novkoviću (47) energiju i pomoć u karijeri dao je Josip Grbavac (47). Alternativac poznat kao Braco ljudima je prvo pomagao dodirom, a onda pogledom.

- Ako imam neki problem ili zastoj u svakodnevnici, poslije razgovora s njim se bolje osjećam. Na fin i blag način mi kaže neku dobru rečenicu koja me potakne na razmišljanje. Pomogao mi je kad mi je to trebalo, a vjerujem da sam zbog energije koju sam dobio od njega probudio energiju u sebi i pobijedio na Dori s pjesmom ‘Vukovi umiru sami’ - objašnjava Boris.

Braci je, dodaje, napisao, otpjevao i posvetio album “Braco, hvala ti”. Isto je napravio i Jurica Pađen (60).

- On je pozitivan lik, ali ga nikad ne pitam koje će brojeve izvući na Eurojackpotu. Družimo se kao dečki iz kvarta - kaže Pađen. 

Psihologinja Ljubica Uvodić Vranić kaže da je alternativa lakši put do službene medicine pa nesigurni ljudi u njoj traže slamku spasa u alternativi.

Komentari (31)
  • Mistični savjetnik,hahahaha,daj nemoj me zezati.Jel ima doktorat iz mističnih znanosti?

    10. 8. 2015,   19:51
  • ..uvijek je ovaca za šišanje bilo, uvijek....

    10. 8. 2015,   19:22
  • Braco ahahahah

    10. 8. 2015,   19:38