Obavijesti

Show

Komentari 31

Naši estradnjaci u alternativi: Idu kod mističnih savjetnika

Naši estradnjaci u alternativi: Idu kod mističnih savjetnika
7

I ja volim kopati dublje i tražiti neki viši smisao. Alternativa me zanima. U njoj tražim odgovore mimo opipljivog i znanstvenog, iskreno je rekla Nataša Janjić

VIDEO

Junakinja filmova 'Ti mene nosiš' i 'Kenjac' dodaje kako nema toga što nije probala. Osim što je razgovarala s astrolozima, put ju je nanio i kod Izraelke Iris Tarbuk (41), šaptačice duša i duhovne savjetnice, koja za sebe kaže da nije vidovnjakinja, ali da vidi iznutra.

- U jednoj životnoj fazi mi je pomogla. Dala mi je odgovore koje sam u tom trenutku trebala. Pomogla mi je da ponovno osvijestim nešto što nam odrastanjem ubiju, a to je da srodne duše ipak postoje - kaže Nataša Janjić (33).

Iris posjećuje i pjevačica Maja Vučić (38). Kažu da obje imaju koristi od zajedničkog druženja.

- Iris mi je prijateljica već 11 godina. Kod nje ne idem na seanse. Ako mi i pomogne, to napravi kroz razgovor, kao i ja njoj - komentirala je Maja. 

Glumica Ankica Dobrić (56) više voli astrologiju.

- Na mene djeluje pun Mjesec. Tad sam drukčija nego inače. Ako djeluje na plimu i oseku, djeluje i na nas koji toliko vode imamo u sebi - kaže Dobrić.

Pjevaču Borisu Novkoviću (47) energiju i pomoć u karijeri dao je Josip Grbavac (47). Alternativac poznat kao Braco ljudima je prvo pomagao dodirom, a onda pogledom.

- Ako imam neki problem ili zastoj u svakodnevnici, poslije razgovora s njim se bolje osjećam. Na fin i blag način mi kaže neku dobru rečenicu koja me potakne na razmišljanje. Pomogao mi je kad mi je to trebalo, a vjerujem da sam zbog energije koju sam dobio od njega probudio energiju u sebi i pobijedio na Dori s pjesmom ‘Vukovi umiru sami’ - objašnjava Boris.

Braci je, dodaje, napisao, otpjevao i posvetio album “Braco, hvala ti”. Isto je napravio i Jurica Pađen (60).

- On je pozitivan lik, ali ga nikad ne pitam koje će brojeve izvući na Eurojackpotu. Družimo se kao dečki iz kvarta - kaže Pađen. 

Psihologinja Ljubica Uvodić Vranić kaže da je alternativa lakši put do službene medicine pa nesigurni ljudi u njoj traže slamku spasa u alternativi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao