Obavijesti

Show

Komentari 182

Glazbenik je u šoku: Djevojku Micka Jaggera pronašli mrtvu

Glazbenik je u šoku: Djevojku Micka Jaggera pronašli mrtvu
6

Američka dizajnerica L'Wren Scott u ponedjeljak se navodno objesila u svom stanu na Manhattanu. M. Jaggera, koji je trenutačno u Australiji, tragična vijest je slomila

VIDEO

Tijelo slavne američke dizajnerice pronašla je njezina asistentica koja je u stan Scottove stigla nakon što je dobila poruku od L'Wrenn da dođe k njoj i sama si otključa vrata. 

Kako piše NY Daily News, L' Wren Scott u ponedjeljak se, prema navodima policije, objesila šalom o kvaku u svom stanu na Manhattanu. Djevojka Micka Jaggera (70) preminula je u 48. godini, a točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije. Oproštajno pismo nije pronađeno.

Glasnogovornik glazbenika rekao je da je Mick, koji je trenutačno u Australiji na turneji s bendom Rolling Stones, u potpunom šoku i slomljen. 

Sat vremena prije smrti bila je aktivna na Twitteru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samo sat vremena prije smrti L'Wren je bila aktivna na svom profilu na Twitteru. Zahvalila se dizajnerici Jill Ohanneson kojoj se svidjela jedna njezina haljina. 

Trebala je dizajnirati vjenčanicu Angeline Jolie

Prije nego što se proslavila 2006. godine kad je pokrenula svoju modnu liniju bila je stilistica, a surađivala je s Tomom Hanksom, Julijom Roberts i Madonnom. 

- Ovo je grozno, to je tragičan gubitak. Jako sam uzrujana. Obožavala sam njezin rad, a L'Wren je prema meni uvijek bila divna - rekla je Madonna nakon što je čula ovu tužnu vijest. 

Kao dizajnericu obožavale su je mnoge slavne žene. Među njima su bile Oprah Winfrey, Nicole Kidman i Michelle Obama, a trebala je dizajnirati i vjenčanicu Angeline Jolie. 

S Mickom je u vezi bila od 2001. godine

Roker i dizajnerica u vezi su bili 13 godina, a iako je njihov odnos bio skladan, vjenčanje nisu planirali. Mick  je jednom prilikom izjavio kako mu je braka dosta, ali bez obzira na to par se na svim događanjima pojavljivao zajedno. Obožavali su boraviti u svom luksuzno uređenom stanu u Parizu. 

Mick iza sebe ima dva braka. Prvi put oženio se 1971. godine za Biancu de Macias s kojom ima kći Jade. Bianca je 1978. godine podnijela zahtjev za rastavu navodeći preljub kao razlog rastave.

S Jerry Hall, koju je upoznao 1977., vjenčao se u Indoneziji 1990. godine. Dobili su četvero djece, Elizabeth, Jamesa, Georginu i Gabriela. Njihov brak okončan je devet godina kasnije. Manekenka ga je ostavila kad je saznala da očekuje dijete s brazilskom manekenkom Lucianom Morad.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 182
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'