Obavijesti

Show

Komentari 9

Naslovnice 'Playboya' donijele su im karijeru, slavu i novac...

Naslovnice 'Playboya' donijele su im karijeru, slavu i novac...
10

Prvu naslovnicu Playboya krasila je bujna plavuša koja je u prosincu 1953. pokorila svijet - Marilyn Monroe. Prodavao se za 50 centi i 'planuo' je za nekoliko tjedana

VIDEO

Hugh Hefner, osnivač kultnog 'Playboya' preminuo je prije godinu dana u 91. godini. Zahvaljujući njegovom magazinu za muškarce mnoge anonimne dame dokopale su se zvjezdanog statusa. Ovo su samo neke od njih.

POGLEDJATE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

Jedna od najpoznatijih Playboyevih zečica je Anna Nicole Smith. Naslovnicu je krasila čak 47 puta i to u izdanjima 20 zemalja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Utapanje mi je bilo kao dobra ideja za bijeg iz Playboy vile'
'Utapanje mi je bilo kao dobra ideja za bijeg iz Playboy vile'

Zečicom godine proglašena je 1993., a nakon toga je počela nizati manekenske angažmane te je postala lice mnogih slavnih brendova.

Ta titula joj je otvorila i svijet filma pa je dobila ulogu u komediji 'Naked Gun: The Final Insult'. Playboyevu naslovnicu krasila je i nakon smrti, kada joj je slavni časopis odao počast. Umrla je 2007. od slučajnog predoziranja tabletama za spavanje te drugim lijekovima nakon što je pronađena bez svijesti u hotelu Seminole Hard Rock. Imala je 39 godina. 

Pamela Anderson (51) bila je jedna od najvećih seks bombi devedesetih godina i to sve zahvaljujući Playboyu. Zanosna plavuša postala je zvijezda preko noći nakon što se 1989. pojavila na velikom ekranu stadiona u Vancouveru tijekom utakmice američkog nogometa.

Samo dva mjeseca nakon toga, zablistala je u golišavom izdanju na naslovnici Hefnerovog časopisa. Taj joj je potez otvorio vrata Hollywooda, a status 'seks ikone' zacementirala je u seriji 'Baywatch'. 

Jedna od najprodavanijih izdanja Playboya je ono iz 1980. čiju naslovnicu krasi 'Desetka' Bo Derek (61). Glumica je snimila bogati, vrući editorijal, a na naslovnici je pozirala u zlatnom, malenom bikiniju, kakav ju je i proslavio u filmu.

Iako je Bo postala seks simbol te je zaradila nominaciju za Zlatni globus, glumačka karijera krenula joj je silaznom putanjom nakon niza loše prihvaćenih filmova. 

Za njih navijamo: Ruske zečice oformile svoj tim za 'Svjetsko'
Za njih navijamo: Ruske zečice oformile svoj tim za 'Svjetsko'

Nakon što je zaludila svijet svojim dugim nogama u 'Charliejevim anđelima', Farrah Fawcett je svoje adute pokazala i na seksi naslovnici Playboya 1978. godine. Farrah je za Playboy pozirala i 1995., kada je imala 50 godina. 

Carmen Electra (46) čak je 44 puta pozirala za Playboy što ju čini jednom od 'rekorderki' tog časopisa. Za prvu je pozirala 1996., nakon što je otišla iz 'Baywatcha'. No pamtljivija je naslovnica koju je snimila 2003., na kojoj je pozirala potpuno gola, s gitarom u rukama. 

Sharon Stone (60) pozirala je za naslovnicu 1990., kada je promovirala film 'Total Recall'. Na golišavim je fotkama pokazala tijelo kojeg je 'isklesala' za film . Da joj skidanje i provokativna odjeća nisu problem dokazala je i dvije godine kasnije, kada se pojavila u filmu 'Sirove strasti' za koji je snimila jednu od najprepoznatljivijih scena u povijesti kinematografije.

Mariah Carey (48) krasila je naslovnicu Playboya 2007. godine. U međuvremenu izašao je njezin album 'E=MC²' te je stekla titulu solo pjevačice s najvećim brojem singlova koji su se našli na prvom mjestu američkih top ljestvica.

Nedugo nakon što je njen kućni pornić procurio u javnost te uoči prve sezone reality showa 'Keeping Up With The Kardashians', Kim Kardashian (37) skinula je za Playboy, a za naslovnicu je pozirala u seksi crvenom kombinezonu iz kojeg su joj gotovo ispale bujne grudi.

Prije nego što je bila oskarovka, Playboy je 'podržao' tada nepoznatu glumicu Charlize Theron (43) pa su je potpuno golu stavili na naslovnicu, dok je unutrašnjost časopisa sadržavala mnoštvo njenih obnaženih fotki.

Izdanje je osvanulo uoči jedne od njenih prvih glavnih uloga u filmu 'The Cider House Rules'. Theron ih je tužila jer se za Playboy slikala još kada je bila samo manekenka i to nekoliko godina ranije.  Playboy je dobio parnicu, a Charlize je postala jedna od najcjenjenijih glumica u Hollywoodu. 

Prvu naslovnicu Playboya krasila je bujna plavuša koja je u prosincu 1953. pokorila svijet - Marilyn Monroe. Prvi Playboy prodavao se za 50 centi i 'planuo' je za nekoliko tjedana. Na tom izdanju nije bio naznačen datum, jer Hefner nije bio siguran hoće li printati drugi broj. 

VIDI OVO! Meghan Markle otkriva: Ovo radim kada se osjećam loše.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'