Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nasrtljivi paparazzi čekali Siennu i natjerali je u plač

None Foto: BigPictures 8

Dijelovi privatnog života britanske glumice našli su se na tapeti cjelokupne američke javnosti, koja je stala na stranu prevarene supruge Rosette

Sienna Miller (26) jučer je stala na benzinskoj postaji u Los Angelesu. Zaskočili su je paparazzi, koji su je pitanjima o njenoj aferi s Balthazarom Gettyjem (33) natjerali u plač. Oko petnaestak fotoreportera okružilo je glumicu čim je izašla iz automobila.
- Možete li me pustiti na miru? Pokušavam si natočiti automobil, a ovo je već uznemiravanje. Molim vas, ostavite me na miru. Ne mogu više ovako, pokažite malo poštovanja. Samo pokušavam napuniti svoj je...i automobil - briznula je u plač Sienna te se usput porječkala s jednim paparazzom, koji je kamerom slučajno opalio neko dijete po glavi. Nakon toga se uputila u lokalnu policijsku postaju, gdje je službeno uložila žalbu na ponašanje nasrtljivih novinara. Policijska pratnja ju je onda otpratila do hotela Four Seasons, gdje je odsjela. Ona i Balthazar više ne skrivaju da se još vole. Afera koja ne silazi s naslovnica svjetskih tabloida počinje se i negativno reflektirati na njezinu karijeru.

Komentari (1)
  • a to je ona vjerovatno pocela plakat kad je skontala da je opet poskupila nafta:)))

    12. 8. 2008,   16:45