Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nastradala je zbog malo vina: Ellen, zašto piješ kad ti škodi?

None Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

RAZBILA SE Voditeljica je popila dvije čaše vina pa promašila stepenicu, pala i ozlijedila se. Na hitni prijam odvela ju je supruga Portia, koja je bjesnjela na Ellen

Pogledajte ovu longeticu i povezani prst. Snašla me tragedija, ali to me neće spriječiti da i dalje vodim show te razgovaram sa svojim gostima, šalila se Ellen DeGeneres (59).

Voditeljica se provodila sa suprugom Portiom de Rossi (44) uz bocu vina, a kad su se vratile kući, obradovali su im se njihovi psi. Skočili su na pripitu Ellen, koja je promašila stepenicu, pala i ozlijedila prst na ruci.

- Odmah sam znala da nešto nije u redu, strašno me zaboljelo. Otišle smo na hitnu pomoć, gdje su me htjeli našopati anesteticima i analgeticima prije nego što su mi vratili prst na mjesto, no odbila sam. Dvije čaše crnog vina su me dovele u ovu nevolju, nije mi trebalo dodatno omamljivanja – rekla je DeGeneres. 

'Finding Dory' World Premiere - Los Angeles | Autor: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL Foto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL

Šuškalo se da je devetogodišnji brak De Rossi i DeGeneres u krizi te da se Portia odselila. Premda se Portia ljutila na suprugu zbog toga jer je pripita uznemirila njihove pse, oprostila joj je neugodnost te se angažirala oko prodaje njihove kuće. 

Za vilu u talijanskom stilu sa šest spavaćih soba, šest kupaonica, dvije biblioteke, teniskim terenom i bazenom u kalifornijskome Montecitu traže 310 milijuna kuna, što je 130 milijuna kuna više od cijene po kojoj su imanje kupile. Ellen je “obrnula” već nekoliko nekretnina pa ni u jednoj kući ne živi dulje od četiri godine. Kuću u Coldwater Canyonu prodale su voditelju Ryanu Seacrestu (42) za 250 milijuna kuna, tj. za 100 milijuna više nego što su je platile.

Komentari (10)
  • dvije čaše od litre možda....al tri deci vina da ti je to napravilo čisto sumnjam....

    23. 3. 2017,   18:12
  • i onda se čudimo što su džihadisti navalili

    23. 3. 2017,   18:17
  • "Premda se Portia ljutila na suprugu zbog toga jer je pripita uznemirila njihove pse, oprostila joj je neugodnost te se angažirala oko prodaje njihove kuće. " hahahaha

    23. 3. 2017,   17:33