Obavijesti

Show

Komentari 2

Nataša Bekvalac nastupit će na MAC-u: Pobijedit ću samu sebe

Nataša Bekvalac nastupit će na MAC-u: Pobijedit ću samu sebe
3

Pjevačica je potvrdila da dolazi na festival i želi se prikazati u najboljem mogućem svjetlu. Želi da to bude, ne samo njezin mali trijumf pred publikom, već i pred samom sobom

VIDEO

Music Awards Ceremony (MAC) okupit će 29. siječnja u Štark Areni najveće zvijezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije na prvoj regionalnoj dodjeli glazbenih priznanja.

Više od 60 poznatih sudjelovat će u programu koji će trajati oko četiri sata, a osim dodjele više od 30 priznanja, u revijalnom dijelu svečane ceremonije, najveće regionalne glazbene zvijezde izvest će posebno osmišljene i režirane nastupe samo za ovu priliku.

S obzirom na to da organizaciju i produkciju MAC-a potpisuje Skymusic, koji su najavili da će po prvi put za ovaj događaj upotrijebiti cjelokupnu svoju produkcijsku opremu, na sceni Štrak Arene bit će moguće sve.

- Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena i počašćena što sam dio ovako velikog projekta i što sam odabrana, na neki način. Tako da meni jedino preostaje da se jako dobro pripremim za tih mojih pet minuta, da se prikažem u najboljem mogućem svjetlu, i da to bude ne samo moj mali trijumf pred publikom, nego i pred samom sobom - rekla je Nataša Bekvalac, i time potvrdila da će biti dio MAC-a.

Pjevačica najavila je da će na MAC-u pobijediti samu sebe, jer je, osim aviona, njen najveći strah – scena.

- Svaki moj nastup je neka mala pobjeda, a ovo će biti najveća - kaže Nataša.

Nataša je u intervjuu otkrila i pojedine detalje svog nastupa na MAC-u:

Da će biti dio najvećeg regionalnog glazbenog spektakla ranije su potvrdili Bajaga, Van Gogh, Petar Grašo, Željko Joksimović, Sergej Ćetković, Karolina Gočeva, a tijekom novogodišnjih praznika objavljeno je da će i Toni Cetinski nastupati na MAC-u.

- Siguran sam da će MAC biti glazbeni događaj godine u regiji. Nastupaju moje drage kolege iz svih zemalja regije, to su sve najbolji regionalni izvođači, a produkcija je takva da će sve biti moguće. Na pozornici MAC-a publika od mene može očekivati vrlo zanimljiv i zahtjevan nastup, čije ću detalje otkriti poslije Nove godine. Za sada mogu reći da ću u siječnju provesti puno vremena u Beogradu zbog priprema posebnog nastupa. Veoma se radujem ceremoniji dodjele priznanja, i kao što sam već rekao, regiji je zaista bio neophodan ovakav jedan događaj - rekao je Cetinski.

Publika iz cijele regije ima priliku da na stranici MAC-a https://musicawardsceremony.com/page--kategorije-nominacija glasuje za svoje omiljene izvođače. Više od 250 nominacija raspoređeno je u 13 kategorija, a organizatori su objavili da je samo u prvom danu glasovalo preko 300.000 ljudi iz gotovo svih zemalja svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu