Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nataša Bekvalac novu pjesmu posvetila je bivšim ljubavima

None Foto: schreenshot 433 Instagram 6

Pjesma opisuje svu tugu i bol koju je osjećala i koju i dalje osjeća zbog svega što joj se dogodilo, rekao je izvor blizak pjevačici

Nataša Bekvalac (37) u novoj pjesmi odlučila je ispričati svojim obožavateljima kroz kakav pakao je prošla.

NJEGOVA STRANA PRIČE Muž Nataše Bekvalac: 'Ona je pijana i drogirana tukla mene'

- Riječ je o toliko dirljivoj pjesmi da se Nata rasplakala dok je čitala riječi. Pjesma opisuje svu tugu i bol koju je osjećala i koju i dalje osjeća zbog svega što joj se dogodilo. Pjesma je posvećena svima onima koji su nekad nekog voljeli, a taj ‘netko’ ih je duboko razočarao… Pjesmu je napisao njezin kum, a ona je oduševljena što će moći iskreno, kroz pjesmu, ispričati svoju priču - rekao je izvor blizak pjevačici za srbijanske medije. 

Foto: Instagram royal

Inače, pjevačica i njezin odvjetnik nedavno su policiji prijavili da ju je jvrijeđao i prijetio joj nepoznati muškarac. Jedino poznato javnosti je, kako prenosi alo.rs, da je riječ o državljaninu Bosne i Hercegovine.

Incident se dogodio kad je pjevačica dovela četveromjesečnu kćerku Katju na sudski ugovoren sastanak s ocem, IT stručnjakom Lukom Lazukićem (38). 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Podsjetimo, Bekvalac i Lazukić su se rastali nakon što ga je ona sredinom travnja ove godine prijavila za fizički napad koji se dogodio u stanu u kojem su zajedno živjeli u Beogradu. 

REAGIRALA POLICIJA Opet problemi: Nataši Bekvalac ispred suda prijetio muškarac

Ako mu se dokaže krivnja, mogao bi u zatvor na do tri godine. Također su mu produžili mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja će vjerojatno potrajati do okončanja procesa. 

Proces zbog nasilja u obitelji između njih dvoje još traje pred prvim sudom u Beogradu, a Lazukić za sada dijete smije viđati jednom tjedno, i to svega na pola sata.

Foto: PR FOTO

Komentari (13)
  • Zaboli me!

    19. 8. 2018,   15:51
  • Ko je sad ta?..big brother?

    19. 8. 2018,   15:39
  • joj kako me cuka v riti zbog ove i njoj sličnih a i zbog onih koji to slušaju...

    19. 8. 2018,   17:26