Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nataša Bekvalac poručila je bivšem mužu: Karma je ku**a

None Foto: promo 6

STIHOVI KAO PORUKA Srpska pjevačica Bekvalac ima novu pjesmu, a fanovi su uvjereni da se njome obraća bivšem suprugu, IT stručnjaku Lazukiću s kojim je na sudu zbog obiteljskog nasilja...

Tvoje dovoljno, meni nije dovoljno. Ne dodiruj me ni slučajno. Karma kurva je, dugo šunja se, ali na kraju stigne te..., stihovi su kojima se hvali Nataša Bekvalac (37), a kojima najavljuje novu pjesmu.

ISPRIČALA SVOJU PRIČU Nataša Bekvalac novu pjesmu posvetila je bivšim ljubavima

- Pjesma opisuje svu tugu i bol koju je osjećala te koju i dalje osjeća zbog svega što joj se dogodilo. Pjesma je posvećena svima onima koji su nekad nekoga voljeli, a taj ‘netko’ ih je duboko razočarao - rekao je Natašin bliski prijatelj.

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL Ne da na sebe: Nataša je bivšeg supruga Luku Lazukića prijavila za fizički napad

Pjesmu je napisao Natašin kum koji je dobro upoznat s njezinim odnosima s bivšim suprugom Lukom Lazukićem (37), pa fanovi smatraju da su stihovi namijenjeni baš njemu.

PJEVAČICA U STRESU Nataša se 'prepolovila': Nakon razvoda skinula preko 15 kila

Bekvalac i Lazukić rastali su se nakon što ga je ona sredinom travnja ove godine prijavila za fizički napad u stanu u kojem su zajedno živjeli u Beogradu. 

Foto: promo

Par je u braku dobio kćer, četveromjesečnu Katju, koju otac, IT stručnjak Lazukić, smije viđati jednom tjedno, i to pola sata.

Foto: schreenshot 433 Instagram

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Komentari (10)
  • Koga briga za nju ?

    12. 9. 2018,   20:01
  • Od čega oni članak naprave

    12. 9. 2018,   19:41
  • Tako triba! Ne dozvoliti nikom da ti slomi krila.

    12. 9. 2018,   19:22