Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nataša Janjić izašla iz bolnice s osmijehom: Toni stigao kući

None Foto: Instagram/Pixsell 7

Uz Natašu je na izlazu iz bolnice, kao i pri porodu, bio njen suprug ortoped Nenad Medančić. Toni je sad stigao kući, a obitelj Medančić je na okupu...

Kazališna glumica Nataša Janjić (37) napustila je rodilište Podobnik, gdje je 19. veljače carskim rezom rodila je svoje prvo dijete, dječaćica teškog 3650 grama i dugačkog 50 centimetara, piše Jutarnji list.

Uz Natašu je na izlazu iz bolnice, kao i pri porodu, bio njen suprug ortoped Nenad Medančić. Toni je sad stigao kući, a obitelj Medančić je na okupu.

Foto: Instagram

Nenad i Nataša su u tajnosti izmijenili bračne zavjete prošlog Božića. Natašu je sa suprugom upoznala jedna od najboljih prijateljica, Splićanka Marijana Batinić.

STIGAO JE TONI Nataša objavila sliku sina: 'Naš vlastiti čovjek i ljubav života...'

Sve je prošlo kako treba, Nataša je rodila u zagrebačkoj Poliklinici Podobnik, ispred koje je s balonom u ruci, i osmijehom na licu uhvaćena u odlasku kući. Djetešce je u sigurnim rukama nosio presretni tata, piše Slobodna Dalmacija.

BRAK BRADLEYJA I IRINE SHAYK UGROŽEN? Evo što je glumac rekao Lady Gagi prije njihova strastvenog nastupa

Komentari (18)
  • ''dječaćica'' - lijepa naša hrvatska jezik

    26. 2. 2019,   09:17
  • Sjedio nedavno do njih dvoje u nekom kafiću...veće preseravanje i izigravanje neke ljubavi već dugo nisam vidio.....kao ljubavi dodaj mi ovo, ljubavi daj mi ono, ljubavi nisam uzela novce sa sobom itd... I ne, nisam prisluškivao već je gđa. bila toliko glasna s tim forsiranjem da je to bilo degutantno.

    26. 2. 2019,   13:58
  • Krasna prijateljica ta Batinićka, prava zmija. Ni Nataša nije bolja, spetljala se s tim tipom koji je bio u dugogodišnjoj vezi i odmah ga uhvatila na dijete. A i nije joj prvi put, voli ona hvatati zauzete, kao Lokasa.

    26. 2. 2019,   11:18