Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nataša Janjić je prekinula sa slikarom: On se iselio iz stana?

None Foto: Instagram 7

Glumica je upoznala Mrnarevića ljetos u Dubrovniku. Par je potvrdio da su zajedno u listopadu 2017. kada su zajedno prošetali zagrebačkom špicom držeći se za ruke

Nataša Janjić (36) i Pero Mrnarević (41) prije dva mjeseca su se odlučili na zajednički život, pa se akademski slikar i grafički dizajner uselio kod glumice u njezin zagrebački stan. Ipak, već krajem prošle godine, Mrnarević se iselio iz doma. Nataša je navodno prekinula vezu s Perom nakon samo nekoliko mjeseci, piše časopis Story.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Ne komentiram privatni život - rekao je slikar za Story dok se glumica nije javljala na pozive. Janjić je upoznala Mrnarevića prošlog ljeta dok je odmarala u Dubrovniku pa se tada počelo šuškati da su u vezi. Naime, Pero je otvorio u gradu pod Srđem umjetničku galeriju 'Turqwise'.

Par je početkom listopada prošetao Zagrebom držeći se za ruke čime je potvrdio vezu. Prvu zajedničku fotografiju glumica je objavila na društvenoj mreži uslikavši dečka kako joj veže cipele. 

NISU SE SKRIVALI Novi odabranik: Nataša Janjić ljubi slikara Peru Mrnarevića

- Džentlmen je muškarac na usluzi ženi s osmijehom - napisala je pokraj fotografije. Janjić je prije slikara bila u vezi s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem. Par se upoznao 2016. na vjenčanju voditeljice Nevene Rendeli i direktora fotografije Maka Vejzovića, a prekinuli su nakon manje od godinu dana veze. 

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Splićanka nikada nije htjela komentirati svoje veze kao ni njezini odabranici. Janjić se prijašnjih godina povezivalo s glumcima Goranom Bogdanom (37) i Petrom Strugarom (29), a 2016. je ljubovala sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem. Prekinuli su nakon godinu dana.

- Ne želim da me ikad više pitate o Nataši - rekao je Kisić nakon prekida, a po tonu njegova glasa dalo se naslutiti kako par nije ostao u dobrim odnosima. 

Damir Spehar/PIXSELL | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Foto: Damir Spehar/PIXSELL

S voditeljem i televizijskim producentom Joškom Lokasom (46) bila je četiri godine u vezi dok se 2012. nisu vjenčali. Rastali su se nakon dvije godine. 

- Nikad ne reci nikad, ali mislim da ne bih više nikada promijenila svoje prezime. Netko bi me stvarno morao dobro uvjeriti u suprotno - rekla je Splićanka tada. 

Komentari (126)
  • A najbolje bi bilo spojiti Janjićku i Novkovića, imaju otprilike istu frekvenciju mijenjanja partnera!

    17. 1. 2018,   15:27
  • Ova Janjicka ko prihvatni centar za nezbrinute muskarce. Kod nje su dok se ne snadju:-)

    17. 1. 2018,   15:33
  • doslovno mijenja kao čarape..

    17. 1. 2018,   15:27