Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nataša objavila prvu fotku s Nenadom: 'Čitav moj svemir...'

None Foto: Instagram 4

Do nedavno nitko nije znao da postoji romansa između ortopeda Medančića i glumice Janjić sve dok ona nije zatrudnjela početkom rujna i sve razotkrila...

Čitav moj svemir u jednom kadru, komentirala je glumica Nataša Janjić (36) uz fotografiju s dečkom, ortopedom Nenadom Medančićem (35) i svojom kujicom Uškom. Janjić je prvi put javno pokazala 'skrivene trenutke' koje sama tako naziva.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Citav moj svemir u jednom kadru ❤️ #volimvolim #familyfirst #love #gratitude #hiddenmoments

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Nataši su kolegice i prijateljice komentirale fotografiju s Nenadom. Glumica i radijska voditeljica Ana Majhenić Herceg (37), scenaristica Jelena Veljača (37) i bivša manekenka Iva Radić (41) ostavile su emotikone srca ispod crno bijele fotografije. 

PAZINJANIN NENAD Nataša Janjić trudna: Glumica je u sretnoj vezi s ortopedom...

Do nedavno nitko nije znao da postoji romansa između njih sve dok Nataša nije zatrudnjela početkom rujna i sve razotkrila. 

- Istina je, u sretnoj sam vezi i čekamo našu prvu bebicu - potvrdila je tada Nataša koja je trebala glumiti u Gavellinoj predstavi 'Pijani', ali je zbog trudnoće tu ulogu preskočila. 

- Moje si sve - napisao je nedavno Nenad, koji je inače iz Pazina, uz fotografiju s glumicom. Prijatelji su mu tada u komentarima čestitali na vezi, a voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić zaslužni su za njihovo upoznavanje. 

Na fotografijama koje Nataša objavljuje na društvenim mrežama vidljiv je prsten na desnoj ruci pa se kruže glasine da su se i zaručili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Subota ☀️

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Komentari (23)
  • Ma dobro dajte.... Svemir je za nju relativan pojam, danas je sutra nije, kako joj puhne.

    1. 10. 2018,   16:00
  • Ona baš ima puno Svemira u životu

    1. 10. 2018,   16:45
  • Super, sad ćete s njom tlačit slijedećih 9 mjeseci. 🤤

    1. 10. 2018,   16:04