Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nataša objavila sliku sina: 'Naš vlastiti čovjek i ljubav života...'

None Foto: Instagram 10

Sretne roditelje pratitelji i obožavatelji odmah su 'zasuli' čestitkama i lijepim željama. Glumica se već mjesecima pripremala za dolazak prve bebe, a početkom godine potvrdila je brak s ortopedom...

Kazališna i filmska glumica Nataša Janjić (37) i njezin suprug, ortoped Nenad Medančić u utorak su postali roditelji. Naime, Nataša je rodila sina u zagrebačkoj privatnoj poliklinici u kojoj su rodile i mnoge druge poznate mame. Ponosni tata sretnu vijest o prinovi u obitelji objavio je na društvenim mrežama, a mama je objavila sliku bebice.

ČESTITAMO! Rodila Nataša Janjić, Nenad se pohvalio 'najslađom bebicom'

Kad te dočekaju ovakve čube sa balončićima...ja tata. Moje najslađe stvorenje. Sreća do neba - napisao je Nenad na svom Facebook profilu.

Sretne roditelje pratitelji i obožavatelji odmah su 'zasuli' čestitkama i lijepim željama. Glumica se već mjesecima pripremala za dolazak prve bebe, a početkom godine potvrdila je brak s ortopedom. 

Nenada i Natašu upoznali su njihovi zajednički prijatelji, inače supružnici Marijana Batinić (38) i Matej Pašalić.

- Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo - ispričala je Nataša nakon što se tek otkrilo da nosi Nenadovo dijete.

 

- Naš vlastiti čovjek. Big Bang ljubavi. Toni, 19/02/2019 - napisala je Nataša svojim pratiteljima.

NOVA SVAĐA U KRALJEVSKOM DVORCU? Kate Middleton nije otišla na slavlje prije poroda vojvotkinje Meghan

Komentari (18)
  • Naporna si

    21. 2. 2019,   12:26
  • Iskrene čestitke roditeljima..bebica..velika sreća.

    21. 2. 2019,   12:52
  • Ozračit će brižna mater dite od silne brige i bjesomučnog fotografiranja malog za svoj Fejzbuk i Instagram status.

    21. 2. 2019,   13:01