Obavijesti

Show

Komentari 14

Nataša poručila ortopedu: Moj si prijatelj, ljubavnik i zaštitnik

Nataša poručila ortopedu: Moj si prijatelj, ljubavnik i zaštitnik
13

Nataša Janjić i suprug, ortoped Nenad slave prvu godišnjicu braka. Njihova je romansa započela 2017., a par su upoznali supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić

VIDEO

Za hrvatsku glumicu Natašu Janjić (38) prošla je godina bila puna iznenađenja. Osim po glumačkim ulogama Splićanka je imala zanimljiv ljubavni život sve dok se krajem 2018. u tajnosti nije vjenčala s ortopedom Nenadom Medančićem.

Njihova je romansa započela 2017., a par su upoznali supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nataša je Marijanina dugogodišnja bliska prijateljica, baš kao što je Nenad Matejov najbolji prijatelj. Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske.

Bilo je ljeto, povukla se iz javnosti i provodila vrijeme s Nenadom. Putovali su po Španjolskoj i Portugalu i tamo shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku par se vjenčao. Sad je prošlo godinu dana otkako su u braku. 

- 365 dana suza i smijeha. Moj prijatelj i ljubavnik, zaštitnik i potpora, suputnik i vjetar u leđa. Sretna ti godišnjica, ljubavi i mužu - poručila je glumica suprugu uz zajedničku fotografiju, a ubrzo nakon počele su pristizati čestitke supružnicima. 

Nataša je ljubila ginekologa pa slikara, a završila s ortopedom
Nataša je ljubila ginekologa pa slikara, a završila s ortopedom

Par je u veljači dobio sinčića Tonija. Poput gotovo svake novopečene majke, i Nataša, kako sama kaže, ima problem s kilažom. Teško joj ide povratak na staru kilažu. 

- Deset kilograma viška jednostavno ne ide tako lako i brzo kao prije, a ne osjećam se ni poletno. Nadam se da će vrijeme učiniti svoje. Treba biti blag prema sebi - savjetuje Nataša. No to ju ne zamara toliko jer nedavno se pohvalila kako joj je upravo ova godina bila najljepša. 

- Nisu čestitke prazne riječi! Tridesetosma obljetnica mog dolaska na svijet danas i sve su se ostvarile! Najsretniji ikad! Pune ruke darova i puno srce! Volim vas, čestitari! - napisala je Nataša. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina