Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nataša se 'prepolovila': Nakon razvoda skinula preko 15 kila

None Foto: Profimedia 10

Bekvalac nikada nije pretjerano voljela jesti meso tako da joj veganski način prehrane nije predstavljao veliki problem. S vremena na vrijeme je imala krize i žudjela je za slatkišima, rekao je izvor za Alo

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac (37) posljednje mjesece u centru je pažnje zbog razvoda od IT stručnjaka Luke Lazukića (37) jer ju je on, kako tvrdi, brutalno pretukao. Nataša je u nedjelju nastupala na splavu 'River' u Beogradu, a mnogi su primijetili kako je pjevačica vidno smršavila. 

Performance of Natasa Bekvalac held on raft River.
Nastup Natase Bekvalac na splavu River. | Autor: M. M.  Foto: M. M.

Bekvalac je pjevala u uskoj 'kožnoj' haljini koja je istaknula njezinu liniju, a prilikom energičnog nastupa 'pokazala' je i gaćice. Dok jedni tvrde kako je kilograme izgubila zbog stresa oko razvoda, srpski Alo prenosi kako je pjevačica na veganskoj prehrani koju prakticira zadnjih mjeseci jer je konačno došlo vrijeme da se, kako kaže, posveti samoj sebi. 

Performance of Natasa Bekvalac held on raft River.
Nastup Natase Bekvalac na splavu River. | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

- Nataša nikada nije pretjerano voljela jesti meso tako da joj novi način prehrane nije predstavljao veliki problem. S vremena na vrijeme je imala krize i žudjela je za slatkišima koje je po preporuci stručnjaka potpuno izbacila. Oni su joj savjetovali da želju za čokoladicama i kolačima utaži voćem, međutim, teško je to podnijela. Ipak, kako u ničemu ne popušta, tako je i slatko uspjela reducirati - rekao je izvor za Alo.  

Performance of Natasa Bekvalac held on raft River.
Nastup Natase Bekvalac na splavu River. | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Nataša je od porođaja u ožujku, kada je s Lukom dobila djevojčicu Katju, skinula preko 15 kilograma. 

DRAMA SRPSKE PJEVAČICE Nataša odbila voditi djecu na more, treba joj dozvola od Luke

- Sigurno neće zauvijek biti veganka, ali joj to trenutno odgovara i navikla se na obroke bez mesa, mlijeka i mliječnih proizvoda - kaže izvor blizak pjevačici. 

 

Spremna🎤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nakon što se razišla od Lazukića, Bekvalac se navodno iz Beograda vratila u Novi Sad sa šestomjesečnom Katjom i kćerkom Hanom (11), koju ima iz braka sa srpskim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem (41). Nataša se u lipnju vratila glazbi i ponovo počela nastupati. 

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ilI Jelena Rozga?

Komentari (71)
 • Kad se riješi nasilnika svaka žena procvjeta. Zato žene, bez milosti, napucajte nasilnike iz svojih života!

  3. 9. 2018,   12:34
 • Da se ja razvedem, izgubila bi nekih 80ak kila

  3. 9. 2018,   12:02
 • Veganka u kožnoj haljini? Dajte najte

  3. 9. 2018,   12:11