Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nataša: 'Svekrva mi je krasna, ne smijem pričati puno o njoj...'

None Foto: Instagram 8

Nekako kad sam jako, jako sretna onda to želim čuvati za sebe i sakritI se od svih, rekla je Nataša koja je prošlog tjedna objavila prvu fotografiju s dečkom, ortopedom Nenadom Medančićem

Još se nisam pretvorila u tuljanicu, pa evo mobilna sam i dobro se osjećam. Fali mi pomalo moj posao, ali iskoristim neku priliku da se družim s kolegama prijateljima i dosta sam aktivna, rekla je Nataša Janjić (36) za emisiju Exkluziv. Glumica je u vezi s ortopedom Nenadom Medančićem (34) i s njim će dobiti bebu u veljači sljedeće godine, a par jako drži do svoje privatnosti. 

Foto: Instagram/orijent

- Nekako kad sam jako, jako sretna onda to želim čuvati za sebe i sakritI se od svih - rekla je Nataša koja je prošlog tjedna objavila prvu fotografiju s dečkom. Glumica je dodala kako joj je za dijete samo bitno da je živo i zdravo, a pohvalila se i kako ima dobar odnos sa svojom svekrvom, Nenadovom majkom. 

Foto: Instagram/orijent

- Lijepo je kad je svekrva krasna i kad si ti dobar prema njoj, ne smijem previše pričati o njima jer su ludi od mog javnog života, ali mi je krasna svekrva - rekla je Nataša. Glumicu i njezinog dečka upoznali su voditeljica Marijana Batinić (37) i njen suprug Matej Pašalić (34). 

Foto: Instagram/orijent

- Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina - ispričala je Janjić u rujnu za Story. Glumica je krajem prošlog mjeseca pokazala zlatni prsten na desnoj ruci, pa se šuška da se zaručila za ortopeda koji je iz Pazina. 

Foto: Instagram/orijent

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Komentari (39)
  • Svekrva joj krasna jer se poznaju par mjeseci i ne žive skupa

    8. 10. 2018,   09:11
  • I nemoj puno pričati da ne ureknes.... Svi su u početku super, uglavnom....

    8. 10. 2018,   09:20
  • Mala, ko ne budeš prala pijate pokle užine, ne budeš se dugo lipo gledala s istrijankom...

    8. 10. 2018,   09:42