Obavijesti

Show

Komentari 49

Natašina prijateljica: Luka ju je prisiljavao na još jedno dijete

Natašina prijateljica: Luka ju je prisiljavao na još jedno dijete
7

Luka je podivljao kada mu je Nataša rekla da ide kod kuma u studio kako bi snimila nove pjesme. Govorio joj je da se ne treba još vratiti na posao jer je nedavno rodila, otkrio je blizak izvor

VIDEO

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac (37) i njezin suprug Luka Lazukić (37) su u srijedu dali iskaz javnom tužiteljstvu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog nasilja u obitelji nakon što je pjevačica supruga tužila za zlostavljanje. 

Iako IT stručnjak Lazukić već danima na upite novinara odgovara kako nije bilo nikakvog nasilja te objašnjava kako je Nataša modrice dobila 'na masaži'  danas su procurile nove informacije o problemima u njihovom braku. Navodno je Luka tražio od Nataše da mu rodi još jedno dijete kako bi ju mogao držao u svoja četiri zida. 

 - Kada je Nataša rekla Luki da ide kod kuma i kolege Alena u studio kako bi snimila nove pjesme, on je podivljao i pokušao je nagovoriti da odustane od snimanja. Govorio joj je kako je rano da se vrati na posao jer je nedavno rodila i da bi se trebala brinuti o Katji. Luka je smatrao da je potrebna u kući i nije mogao podnijeti da je drugi muškarci gledaju na nastupima - kaže izvor blizak pjevačici za srbijanske novine 'Kurir'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Moja 2 coveka😍

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Srbijanska pjevačica često je objašnjavala Luki kako im ponestaje novca i da se mora vratiti u studio snimati nove pjesme. 

- On je zbog toga radio probleme i vikao na nju. Nije joj dozvoljavao ni da dovrši rečenicu. Prvo mu je počelo smetati što je Nataša 'zaljubljena' u Katju, a onda joj je rekao da hitno moraju dobiti drugo dijete. Nije htio da između njihove djece bude velika razlika u godinama. Ona mu je pokušala objasniti da nije prošlo ni dva mjeseca od poroda te da nisu u dobroj financijskoj situaciji - otkrila je bliska prijateljica te dodala kako joj se Nataša nedavno požalila da ne može više izdržati njegov pritisak. 

Natašin PR tim potvrdio je priču bliske prijateljice te dodao kako ne želi davati bilo kakve izjave dok pjevačica prolazi kroz najteži period života. 

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Bekvalac je u svom iskazu na sudu otkrila i da je za vrijeme njihove veze pronašla nalaz koji ukazuje da Lazukić ima psihičkih problema.

- Čula sam kada je rekao da će tražiti skrbništvo nad djetetom i tada sam shvatila da je on teški psihički bolesnik. Pronašla sam i liječnički nalaz u kojima sve detaljno piše, a između ostalog i da je bolesno ljubomoran - objasnila je srbijanska pjevačica Nataša.

Osim što je iskazala zabrinutost za suprugovo psihičko stanje, Bekvalac je na sudu rekla i kako je Luka  kao otac potpuno odsutan i nezainteresiran za njihovu tromjesečnu kćerku Katju.

- Kada sam ga jednom prilikom upitala koliko li sretan, rekao je kako se od rođenja Katje osjeća kao da ne postoji što ga čini depresivnim - zaključila je pjevačica. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'