Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Natjecatelji se ponovno okupili, a izgledaju neprepoznatljivo...

None Foto: RTL/Instagram 9

Finalisti se i dalje druže te su mnogi u potpunosti promijenili vlastiti način života, a neke od transformacija danas izgledaju nevjerojatno

Sudionici treće sezone showa 'Život na vagi' pokazali su da nakon izlaska iz showa nisu napustili navike usvojene u kuću pod budnim oko trenera. Još jednom su se okupili na zagrebačkom Jarunu, više od pola godine nakon završetka showa, a rezultati nekolicine izgledaju impresivno. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Ekipa se okupila, trenkamo na Jarunu, Mlinka nas cijedi i ne štedi nikoga. Nekad samo koristi štap umjesto biča! Uz puno smijeha, zezancije, dobre mjuze - napisao je pobjednik Alen Abramović (46) uz fotografije s druženja. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Nina Martina Korbar (26), Miro Bajlo (36), Marko Kregar (28), Marijo Barišić (46), Mario Mandić (26) i ekipa i nakon showa su nastavili ozbiljno vježbati te paziti na prehranu, što se i vidi u usporedbi s fotografijom s početka snimanja RTL-ovog showa.

POBJEDNIK 'ŽIVOTA NA VAGI' Alen dobio osip u zagrebačkoj trgovini: Odjeća im je prašnjava

Od finalista treće sezone na Jarunu nisu bili Domagoj Santo (19) i Luka Smoljo (27), a tinejdžer je u komentarima otkrio kako nije mogao doći jer 'dela'. 

Foto: RTL televizija

Finalisti se i dalje druže te su mnogi u potpunosti promijenili vlastiti način života, a pobjednik Alen u kući je skinuo više od 86 kilograma te je tim fantastičnim rezultatom ujedno i zaradio nagradu od 150 tisuća kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Komentari (3)
  • Koja reklama... Svi nose sponzoriranu opremu trenera sponzora...

    6. 6. 2019,   17:32
  • Alen i Luka fenomenalni rezultati,fenomenalne osobe i fenomenalni u glavi.Bravo dečki,jako ste zgodni i čestitam vam od srca.

    6. 6. 2019,   17:09
  • ima i revanš,sad se treba vratit u prvobitnu kilažu ;XD

    6. 6. 2019,   17:04
Message