Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Natjecateljicu 'Utopije' odvela Hitna, dehidrirala je u showu

None Foto: Screenshot 4

Novi reality producenti predstavljaju kao društveni eksperiment u kojem će kandidati pokušati izgraditi novo, bolje društvo. Izolirani su, a uvjeti za život su najosnovniji

Novi reality show Fox televizije još nije imao svoju televizijsku premijeru, a već su počeli problemi. Jedna od natjecateljica 'Utopije' dehidrirala je pa su je hitno prevezli u bolnicu. Hex (25) je pet sati provela na liječenju u bolnici Henry Mayo u Valenciji, a potom su je vratili nazad na set da nastavi sudjelovati u showu. 

Producenti ovaj show opisuju kao društveni eksperiment i najčistiji oblik realityja jer nema novčane nagrade, a natjecatelje neće izbacivati iz showa. Kandidati će godinu dana provesti u izolaciji i pokušati izgraditi novo, bolje društvo. 

Prvih 14 ljudi snimati je počelo 29. kolovoza. Tijekom godine pridruživat će im se novi članovi. Isprva je zamišljeno da 15 kandidata budu prvi stanovnici 'Utopije', ali jednoj je najtecateljici zabranjeno sudjelovanje netom prije početka snimanja jer je prekršila stroga pravila. 

Stanovnici 'Utopije' ne smiju komunicirati s vanjskim svijetom, moraju samostalno urediti pravila i zakone unutar svog društva, a sredstva za život su im ograničena. 

Televizijska premijera showa biti će 7. rujna, a 24 sata dnevno show možete pratiti na internetu

Komentiraj, znaš da želiš!