Obavijesti

Show

Komentari 28

Navali narode: Jedna vas karta vodi do 50 najboljih youtubera

Navali narode: Jedna vas karta vodi do 50 najboljih youtubera

Povodom trećeg rođendana JoomBoosa u zagrebačkoj Areni događa se dosad neviđeni i najluđi YouTube spektakl na koji će doći više od 10.000 fanova. Nabavite svoju ulaznicu što prije.

VIDEO

Zagreb 21. listopada postaje središte europske YouTube scene, a u Areni očekuje se dolazak više od 10.000 fanova. 

Dosad je uz KSI-a, pedesetak najjačih regionalnih youtubera najavilo svoj dolazak na Totalni JoomBoos, a samo neki od njih su Baka Prase, LayZ, Petra Dimić, TheSikrt, Ruža Rupić i Choda.

Na Totalnom JoomBoosu posjetitelji će imati priliku prisustvovati prvom youtuberskom koncertu ikad na kojem će youtuberi uživo izvesti svoje najpoznatije hitove, a zabavljat će fanove i uz dodatne aktivnosti, poput turnira u Fortniteu, izvođenjem raznih izazova na pozornici i još mnogo toga. 

Svoj nastup na pozornici imat će i KSI, a obožavatelji će i njega, ali i ostale zvijezde moći upoznati. KSI će odgovarati i na neka od pitanja koja zanimaju obožavatelje, dok će ostali youtuberi sudjelovati u izazovima i radionicama u Areni. 

Totalni JoomBoos je cjelodnevni spektakl, a vrata se otvaraju u 12 sati. Svi su pozvani na ovaj spektakl, međutim, osobe mlađe od 16 godina moraju doći u pratnji osoba starijih od 16 godina. 

Potražnja za ulaznicama je ogromna, a zbog velike navale i potražnje cijena klasična ulaznica skočila je s 99 na 119 kuna. Osim tih ulaznica mogu se kupiti VIP - Fan Pit ulaznice za 199 te VIP - Meet & Greet ulaznice za 1500 kuna koje vam omogućuju mjesta u prvim redovima i najbolje iskustvo, a sa zadnjima možete upoznati KSI-a te se fotkati s njim. 

Ulaznice nabavite na Entrio.hr i svim Entrio prodajnim mjestima. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada