Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Navukla se': Ella je na lijevo bedro tetovirala Alisina mačka

None Foto: Facebook 4

Ella Dvornik si je ukrasila tijelo još jednom tetovažom, ovaj put u boji. Tetovirala je šarenu Cerigradsku mačku iz bajke Lewisa Carrolla “Alisa u zemlji čudesa”

Kći pokojnog pjevača Dina Dvornika Ella (23) na lijevo bedro tetovirala je šarenu Cerigradsku mačku iz bajke Lewisa Carrolla “Alisa u zemlji čudesa”.

Pjevačica se prije pet dana vratila iz Danske i odmah je otišla u salon za tetoviranje. Ella se toliko 'navukla' na tetovaže da je nakon sove na lijevom koljenu, zvjezdica na trbuhu, znaka s omota svojeg omiljenog benda Perfect Circle i latinske izreke po uzoru na Angelinu Jolie “Što me hrani, uništava me” stavila i mačka. Posebno joj je draga tetovaža žene preko cijelih leđa koju je napravila u spomen na oca. 


- Prijatelj iz srednje škole nacrtao je tu sliku koja je visjela na zidu u sobi mojeg tate. On ju je volio jer je u njoj vidio simbol reinkarnacije, procesa života i smrti - objašnjava Ella. 

Dodala je kako je odnedavno postala i velika ljubiteljica perika.

- One su mi investicija života. Spasila sam kosu kurenja, feniranja, farbanja i frčkanja, a i pranja u zadnje vrijeme - rekla je Ella, koja perike kupuje na internetu.      

Radi kao hostesa: Ella mami turiste na vruću noćnu zabavu

Komentari (85)
  • Nemam ništa protiv tetovaža al kad ti se vidi više škrabotina neg čiste kože ,e to su mi već cirkuska posla

    13. 11. 2013,   17:22
  • možda griješim, ali ona pažnju može privući jedino na taj način - izgledom ... na žalost, nema niti karizmu niti talenta naslijeđenog od oca

    13. 11. 2013,   17:31
  • Iznimno antipaticna i ruzna cura i odurne tetovaze, dakle sve u tonu.

    13. 11. 2013,   17:38