Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ne izlazi iz žute: Nataša Janjić se pohvalila kolicima za dijete

None Foto: Privatni album 9

Nataša Janjić na društvenim mrežama podijelila je sliku na kojoj kupuje kolica za bebu, a njezinu ozarenost posebno je istaknuo žuti kaput kojeg je glumica nosila

Glumica Nataša Janjić (36) približava se posljednjem tromjesečju trudnoće i priprema se za dolazak prvog djeteta kojeg očekuje s ortopedom Nenadom Medančićem (34). Nataša bi trebala roditi u veljači sljedeće godine, a čini se kako uživa u majčinstvu i kupnji poklona. 

Foto: Privatni albumI

Na društvenim mrežama je podijelila fotografiju na kojoj kupuje kolica za bebu, a njezinu ozarenost posebno je istaknuo žuti kaput kojeg je glumica nosila. 

OBITELJSKA ATMOSFERA Nataša u raju: Dok ona uživa, dečko i otac spremaju joj hranu

- Došao je trenutak za odabir novog prijevoznog sredstva. Kako mi stoji? - pitala je Janjić te se našalila kako je to nova 'pila'. S obzirom da su kolica neutralne bež boje, ne može se naslutiti kojeg je spola beba. Natašini pratitelji primijetili su kako glumica u zadnje vrijeme posebno voli nositi žutu boju, s obzirom na to da se na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta pojavila u dugačkoj toaleti dizajnerice Matije Vujice (60). 

Foto: Privatni albumI

- Baš si donijela neko sunce i vedrinu - komentirali su obožavatelji. Ovo nije prvi put kako je Nataša za crveni tepih odabrala žutu haljinu koja posebno ističe njezinu narančastu kosu. 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nove tenzije u kraljevskoj obitelji? Meghan se navodno ne sviđa kako Kate i princ William odgajaju svoju djecu, ona neće ići tim putem

Komentari (22)
  • nakon poroda rodilja upita doktora - Možete mi donijeti telefonski imenik ? - Da izaberete ime djetetu , upita doktor - Ne , prezime

    29. 11. 2018,   16:38
  • Neko se hvali doktoratom ili dostignučima svoje djece a neki kolicima....

    29. 11. 2018,   17:16
  • A, meni je od svih ovih slika i ovih dvoje na njima, najljepša i najslađa njuškica ovog malog cuke na crno-bijeloj slici. Šije ih za 303 koplja, psić je strašno sladak, a njih dvoje nimalo, pogotovo ona. Đinđer, ruzinava đevojka,.... ma kakva đevojka.

    29. 11. 2018,   15:31