Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ne liči na sebe: Prijatelji su zabrinuti za Khloe Kardashian

None Foto: Screenshot/E! 4

Otkako je u utorak završio u bolnici, Khloe Kardashian svakodnevno je bila uz bolnički krevet Lamara Odoma. Prijatelji kažu da ju je cijela situacija skroz iscrpila

Iako su u petak glasnogovornica obitelji Odom i Kris Jenner potvrdile da se Lamar Odom (35) probudio iz kome, Khloe Kardashian (31) ne želi napustiti bolničku sobu u kojoj boravi njezin suprug dok ne bude sto posto sigurna da je izvan životne opasnosti. 

Prijatelji su zabrinuti za reality zvijezdu jer su je ovi teški dani toliko iscrpili da ne liči na sebe. Tvrde da je sjena onoga kako je donedavno izgledala. 

Cijela obitelj Kardashian u Las Vegas je stigla čim su u utorak saznali u kakvom je stanju pronađen te da je hitno prebačen u bolnicu. Lamar je pao u komu nakon što je četiri dana zaredom tablete za potenciju miješao s alkoholom. U petak se probudio iz kome i rekao Khloe da je voli. 

Komentari (18)
  • Khole je dobra dušica, nakon svega što je imala sa njim u braku, još je uz njega....

    18. 10. 2015,   11:35
  • MIrjana znate li vi sto je liciti, a sto sliciti?

    18. 10. 2015,   12:46
  • A kako i bi ,voli covjeka koji je na dnu dna .Iskreno svaka joj čast ja neznam dali bi mu nakon svega i u posjet otisla a kamoli sjedila pokraj i cekala cudo oporavka od droge i prostitutki.Nedo Bog nikom.

    18. 10. 2015,   18:08