Obavijesti

Show

Komentari 9

Ne posustaje: Trudna Ashley uvukla se u haljinu od lateksa

Ne posustaje: Trudna Ashley uvukla se u haljinu od lateksa
13

Jednom od znatiželjnika bez zadrške je odgovorila kako je haljina samo skliznula na nju, a i kasnije i s nje, i to pomoću dječjeg pudera. Trudna manekenka pozirala je uz supruga, redatelja Justina Ervina

VIDEO

Plus size manekenka Ashley Graham (31) u poodmakloj trudnoći uvukla se u crvenu haljinu od lateksa kako bi za Halloween party utjelovila Jessicu Rabbit, omiljeni lik iz animiranog filma 'Tko je smjestio zeki Rogeru'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:05

Jednom od znatiželjnika bez zadrške je odgovorila kako je haljina samo skliznula na nju, a i kasnije s nje, i to pomoću dječjeg pudera. Ashley je izgled upotpunila bujnom žarkocrvenom perikom, ali i rukavicama od lateksa u ljubičastoj boji, dužine preko lakta, baš kako ih nose operne pjevačice. Uz sve je obula i glomazne tenisice. 

Trudna manekenka pozirala je uz supruga, redatelja Justina Ervina  i time otkrila da je on za provod ususret Noći vještica utjelovio hrvačku legendu Randyja Savagea.

Trudna Ashley se snimila gola: 'Pokušavam voljeti svoje tijelo'
Trudna Ashley se snimila gola: 'Pokušavam voljeti svoje tijelo'

Čini se da Ashley Graham baš voli lateks look - početkom rujna se na Tjednu mode u New Yorku pojavila u haljini od lateksa u boji burgundca i također punila modne rubrike brojnih svjetskih magazina.

Graham također ponosno objavljuje izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu. Stalno ističe koliko je važna ljubav prema sebi i prihvaćanju svoga tijela. U jednom od intervjua priznala je da i ona još ponekad ima komplekse, a najviše nesigurnosti zadaje joj celulit i masnoća na leđima.

-   Uvijek sam otvoreno govorila o svojem tijelu, pogotovo o masnim naslagama i celulitu koji mi još uvijek mogu poljuljati samopouzdanje - priznala je manekenka koja smatra kako je važno za žene, ali i sve ostale, da govore o svojim nesigurnostima.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa...

12:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin