Obavijesti

Show

Komentari 6

Ne prekida trend: Alicia Keys bez šminke na crvenom tepihu

Ne prekida  trend: Alicia Keys bez šminke na crvenom tepihu
14

Na dodjeli je bila prva žena koja je nakon 14 godina vodila Grammy, a tijekom nastupa sve je ostavila bez riječi jer je istovremeno svirala dva klavira i pjevala

VIDEO

Alicia Keys (38) nedavno je pokrenula trend 'ne nosim šminku i lijepa sam takva', a taj stav nije promijenila ni uoči dodjele Grammyja. Osim što je zadivila glazbenim nastupom, impresionirala je i pojavom u losanđeleškom Staples Centeru bez trunke šminke. 

61st Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Mnogi nisu primijetili da Alicia nije našminkana, a oni koji jesu, podržali su taj potez. Kada je nakon nastupa pozornicu dijelila s Lady GaGom (32), Jadom Pinkett Smith (47), Michelle Obamom (55) i Jennifer Lopez (49) koje su bile u potpunosti dotjerane, Keys je dokazala da je moguće privući poglede i prirodnim izgledom.

Na dodjeli je bila prva žena koja je nakon 14 godina vodila Grammy, a tijekom nastupa sve je ostavila bez riječi jer je istovremeno svirala dva klavira i pjevala. Dan nakon dodjele nagrada Grammy, Alicia je objavila novi singl 'Raise a Man'.

61st Grammy Awards - Show - Los Angeles, California, U.S.

Aliciji ovo nije prvi put da se na crvenom tepihu pojavila potpuno nenašminkana. Prije dvije godine odskakala je od većine kolegica na MTV-jevim nagradama u New Yorku i privukla pažnju prisutnih. 

- Dojadilo mi je konstantno osuđivanje žena na osnovu njihova izgleda. Bojala sam se iz kuće izaći bez šminke i brinula se koliko me fotografa uhvatilo u tom izdanju - ispričala je Alicia te otkrila da je odluka da odbaci šminku bila slučajna.

61st Annual GRAMMY Awards - Arrivals - Los Angeles

Na snimanje za omot albuma, pjevačica je došla odmah nakon teretane. Iako se htjela prepustiti u ruke profesionalnog šminkera prije snimanja, fotograf ju je nagovorio da stane ispred 'fotića' bez šminke. 

- To je bio najsnažniji i najslobodniji trenutak u mojem životu. Nikada u životu se nisam osjećala ljepše - rekla je Keys.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo