Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ne skrivaju se: BB Ana-Marija i Bojan su se ljubili na partyju

None Foto: Privatni album 13

Bojan i ja smo se počeli prepuštati jedno drugome, iako se trudimo biti što anonimniji jer je naša veza vrlo specifična, rekla nam je Velikogoričanka Ana-Marija Brdek

Bivši stanari Big Brothera Bojan Mrđenović (35), Marin Novaković (22), Tomislav Roso (26) i Karla Jakelić (20) zabavljali su se sinoć u noćnom klubu u centru Zagreba na proslavi 31. rođendana sustanarke Ana-Marije Brdek.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Veselo društvo plesalo je i pjevalo, a 'kočnice' su popustile nakon par čašica više. Bojan i Ana-Marija prepustili su se strastima i počeli ljubiti u prepunom klubu. Na komentare i poglede ostalih, nisu se obazirali. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Bojan i ja smo se počeli prepuštati jedno drugome, iako se trudimo biti što anonimniji jer je naša veza vrlo specifična - rekla nam je Velikogoričanka. Našalila se kako su se ona i Siščanin, kao i nekoć u realityju, uspjeli posvađati i pomiriti tri puta.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Reality par je koketirao cijelu večer, a šuška se kako su nakon kluba svi otišli kod Ana-Marije. Danas su se 'trijeznili' uz sok.

POGLEDAJTE VIDEO:

Inače, Ana-Marija je iskazala simpatije prema Bojanu još na samom početku Big Brothera. U showu su zajedno išli na romantične večere i prepuštali se maženju, ali do seksa, kako tvrde, nije došlo. 

Foto: RTL

- Bojan je u realityju bio najopušteniji u mom društvu. Vjeruje mi i želim da se to nastavi. Plesali smo jako prisno, opustili smo se do svih mogućih granica koje su njemu tada bile prikladne - rekla je Ana-Marija u travnju. 

Foto: RTL

Komentari (31)
  • ..jel to ona sa najružnijom guzicom ikada koju je 24 sata..

    31. 5. 2018,   16:20
  • Kad nema decka dobra je i cura 😆

    31. 5. 2018,   17:44
  • pa lijepo da se vole

    31. 5. 2018,   17:43