Obavijesti

Show

Komentari 149

Ne treba im šminka: Očarale su nas svojom prirodnom ljepotom

Ne treba im šminka: Očarale su nas svojom prirodnom ljepotom
1

Svjetske i domaće zvijezde navikli smo gledati dotjerane do zadnjeg detalja. Upravo zbog toga, svoje obožavatelje najviše oduševe selfiejima na kojima su potpuno prirodne

VIDEO

Demi Lovato (25) je 2013. progovorila o svojoj borbi s depresijom. Borila se i s ovisnošću o kokainu i alkoholu te poremećajem u prehrani. Nakon što se izliječila, naučila je voljeti svoje tijelo, a selfieje na kojima nema šminke rado objavljuje.

 

Shakira je svoj 39. rođendan obilježila pozirajući za 'fotku' bez šminke. Lijepa Kolumbijka oduševila je pratitelje prirodnim izdanjem te su joj poručili neka se više ne šminka jer zrači ljepotom. 

Antonija Blaće (37) jedna je od domaćih TV zvijezda koja se ne ustručava pokazati se u 'pravom svijetlu'. Voditeljica je na društvenoj mreži podijelila fotografiju iz kreveta, a njeno nasmiješeno, svježe lice svidjelo se mnogim pratiteljima koji su je nagradili tisućama lajkova. 

Jennifer Lopez (47) često dobiva komplimente na račun utegnutog tijela no pjevačica se može pohvaliti i mladolikim licem. Pjevačica se nekoliko puta 'usudila' objaviti fotografiju na kojoj nije našminkana. Mnogi su joj rekli da izgleda kao potpuno druga osoba te se slažu da joj ne treba teška šminka koju inače nosi. 

Sofia Vergara (43) često je isticala da je, kao 'prava' Kolumbijka, navikla sređivati se uvijek i za svaku situaciju. Zvijezdu serije 'Moderna obitelj' stoga se vrlo rijetko može vidjeti bez šminke, izuzev nekoliko paparazzi fotografija. Upravo zbog toga, Vergara je iznenadila svoje obožavatelje kada je na Instagramu objavila selfie na kojem nema ni trunke šminke. Mnogi su joj rekli da izgleda puno mlađe 'čistog' lica. 

Moje pravo jutarnje lice dok ne ispijem prvi gutljaj kave, napisala je u svojoj objavi na Instagramu Nives Celzijus (34). Pjevačica i spisateljica našalila se da joj šminka na licu niti ne treba, kada ima bujne grudi. Nives sve češće objavljuje fotografije na kojima nema šminku, a komplimenti joj ne prestaju stizati. 

Chrissy Teigen (30) na skriva gotovo ništa od svojih fanova na društvenim mrežama. Zaradila je mnoge komplimente kada je 'fotkala' strije na bedrima, a najviše voli pozirati s hranom. Tako je mnogo puta pokazala kako izgleda 'golog' lica, a mnogi su joj poručili da izgleda poput djevojčice. 

Antonija Stupar Jurkin (34) je nedavno prvi put objavila selfie iz teretane na kojem nema ni trunke šminke. Voditeljica je oduševila svojom prirodnom ljepotom, a pratitelji su joj poručili da se više ne šminka, jer ovako ljepše izgleda.


Rihanna (28) je još prije nekoliko godina 'otkrila' selfieje bez šminke. Na Twitteru je davno priznala da je, tek kada je pozirala bez šminke, shvatila kako 'glupo izgleda dok fotografira samu sebe'. No i dan danas njena prirodna ljepota oduševljava fanove diljem svijeta. 

Alicia Keys (35) je jedna od rijetkih zvijezda koje je svoje prirodno izdanje pokazala i na crvenom tepihu. Pjevačica je u lipnju ove godine otkrila da se više ne želi šminkati, a bez make up-a je snimila i glazbeni spot. 

Bojana Gregorić Vejzović (44) nedavno se pohvalila 'postojanom frizurom' nakon što se probudila. Na 'fotki', glumica nije našminkana, a lice joj krasi tek veliki osmijeh. Naglasivši da je fotografija i 'bez filtera', oduševila je pratitelje koji su joj poručili da je prirodna ljepotica. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin