Obavijesti

Show

Komentari 39

Ne voli biti domaćica: 'Sve ono što mogu platiti, neću raditi...'

Ne voli biti domaćica: 'Sve ono što mogu platiti, neću raditi...'
5

Mama me naučila kuhati. Sve sam morala znati, međutim, ne želim to raditi. Volim lijepo postavljen stol te da mi netko skuha i donese. Sve dok sam živa, moći ću si to priuštiti, kaže pjevačica

VIDEO

Pjevačica Lepa Brena (58) na pragu je šestog desetljeća, međutim, zahvaljujući dobrim genima, zdravom načinu života te svakodnevnim vježbanjem Brena je dobila titulu 'najseksi bake Balkana'. Nedavno je otkrila da zavidan izgled duguje i dobro isplaniranom režimu prehrane, međutim, priznaje kako nije iskusna u kuhinji, pišu srpski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Kaže kako njezin suprug Boba (56) puno bolje kuha, a ona se nikada nije isticala i ne voli kuhati. 

- Mama me naučila kuhati, to je bilo nešto obavezno. Sve sam morala znati, međutim, sve što mogu platiti ne želim raditi. Volim lijepo postavljen stol te da mi netko skuha i donese. Sve dok sam živa, moći ću si to priuštiti. Bolje mi je zaposliti neku lijepu kuharicu nego da gubim vrijeme na to što se pojede za pola sata. Ne trebam biti najbolja i sve raditi savršeno - rekla je pjevačica. 

Dala je savjet svojoj snahi Aleksandri Prijović (24). Poručila joj je kako se ne treba opterećivati s kuhanjem, već da vodi računa oko djeteta. Kaže kako će joj godine proći, a uspomene koje će stvoriti tokom odrastanja djetetu ostaju zauvijek.

- Život me odvukao u drugu stranu i mislim da trebam biti posvećenija svojem poslu i nečemu što volim. Pravila sam jednom ajvar u dvorištu, ali to mi je bilo naporno - dodala je. 

Dakako, o svom izgledu pjevačica i dalje brine te s obzirom na to ima određenu prehranu. Navečer jede zobene pahuljice s lanenim sjemenom, kao i svježe maline i kupine. Također, u slobodno vrijeme voli prakticirati jogu.

- Poslije jutarnje kave radim jogu. To me čini gipkom i daje mi elan. Izbacila sam mliječne proizvode. To je način ishrane koji vas čini sitim, a nije vam napuhnut trbuh i ne osjećate težinu u želucu - objasnila je Brena. Uz to, pjevačica preko dana ili navečer voli jesti ribu uz neko dobro vino. 

Također, Brena je jednom prilikom ispričala kako se u njezin zdrav način života nikako ne uklapaju nastupi iza ponoći. Smatra kako je to jako nezdravo.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao