Obavijesti

Show

Komentari 49

Ne zamaraju se viškom dlaka: Dame ne briju pazuhe ni noge...

Ne zamaraju se viškom dlaka: Dame ne briju pazuhe ni noge...
16

'Ne, ovo nije sloboda niti filozofija, volim svoje tijelo', ovo je sra**, obrij se!, samo su neki od komentara, a brojni obožavatelji napisali su da im je ovo 'degutantno i odbojno' te da bi se manekenka 'trebala obrijati'

VIDEO

Manekenke i zvijezde poput Care Delevingne (26), Paris Jackson (21) i Madonnine kćeri Lourdes Leon (22) sve više potiču prihvaćanje ženskog tijela onakvoga kakvo je, što uključuje njegov prirodni izgled, ponajviše dlačice ispod pazuha ili na nogama koje su manekenke ponosno pokazivale, a ne uklanjale, čak i na crvenom tepihu.

No dlake su ponovo postala meta komentara na posljednjoj objava na Instagram profila sportskog brenda. Na fotografiji koju su objavili, nigerijsko-američka manekenka Annahstasia Enuke (23) reklamira novi sportski top i ponosno pokazuje da je jedna od onih koje podupiru ovaj pokret tako što nije obrijala pazuhe, a slične fotografije objavljuje i na svom profilu društvene mreže.

- Jako mi je neugodno nakon što sam vidjela da većinu negativnih komentara ostavljaju upravo žene. Svatko ima osobni izbor - ako se želiš brijati, obrij se, a ako ne želiš - ne moraš. Prestanite posramljivati i napadati druge, dlačice ne čine nikoga odvratnim ili manje ženstvenim - napisala je jedna pratiteljica sportske stranice. No mnogi dlačice smatraju neprivlačnim, a neki i nehigijenskim.

- 'Ne, ovo nije sloboda niti filozofija, volim svoje tijelo, ovo je sra**', 'Ovo je grozno vidjeti' - samo su neki od komentara, a brojni obožavatelji napisali su da im je ovo 'degutantno i odbojno' te da bi se manekenka 'trebala obrijati'. No na takve komentare ne obaziru se ni mnoge svjetske zvijezde.

Madonna

Kraljicu popa, kako kaže,  nije briga za tuđa mišljenja. Madonna je vjerojatno najpoznatija žena koja ponosno pokazuje svoje dlakave pazuhe. Teško je reći je li to njezin feminizam, lijenost ili jednostavno pokušava biti drugačija. 

Julia Roberts

Američka glumica Julia Roberts (51) 1999. godine pokrenula je pravu dlakavu lavinu komentara kada se na filmskoj premijeri u Londonu pojavila u uskoj, sjajnoj crvenoj haljini i s dugim smeđim dlakama ispod pazuha. Iako su ju mnogi napadali da ne drži do sebe, stručnjaci su objasnili kako dlakavi ženski pazusi nisu nikakva novost. Još su davno prije u povijesti Hollywooda glumice masovno puštale dlake i to je bio modni trend i znak ljepote.

Willow Smith

Kćer glumca Willa Smitha (18) na društvenim mrežama pokazuje svoje izvanredne talente crtanja, pjevanja i samostrijela. U jednom videu koji je objavila, kako gađa metu s lukom i strijelom, pokazala je i svoje dlakave pazuhe te ušla na popis poznatih dlakavih dama.

Paris Jackson

Nesuđena glumica i zaposlena manekenka, kćer kralja popa Michaela Jacksona, Paris Jackson pokušava svojim ne brijanjem promijeniti svijet. Naime, Paris smatra kako je slika o 'savršenom' društvu zapravo nerealna i iskrivljena te da se, prvenstveno žene, trebaju tome oduprijeti i izboriti se za sebe.

Lourdes Leon

Madonnina kći krenula je majčinim stopama i za Novu godinu iznenadila je sve s dlakavim pazusima. Mnogi su se dvoumili sviđa li im se to ili ne, ali na kraju su ipak došli do zajedničkog zaključka - ona je Madonnina kćer, je li moglo drugačije završiti? 

- Sve dok koristi vodu i sapun za tu 'kosu', kod mene može proći - bio je jedan od komentara.

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...