Obavijesti

Show

Komentari 26

'Ne želim više vidjeti Meghan. Ona i princ Harry meni duguju'

'Ne želim više vidjeti Meghan. Ona i princ Harry meni duguju'
11

Meghanin otac Thomas prisjetio se trenutka kada ga je ona nazvala i rekla kako ima novog dečka, ali on nije razumio što znači da ona izlazi s članom kraljevske obitelji

VIDEO

Nakon što su princ Harry (35) i Meghan Markle odlučili istupiti s kraljevskih dužnosti otkrio je kako više ne želi vidjeti svoju kćer, piše Daily Mail. Rekao je kako se Harry ponaša poput osjetljivog dvanaestogodišnjaka te može vjerovati da je Meghan odbacila ono što je san svake djevojke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:50

- Nije me briga. U ovom mi trenutku duguju. Ono što sam prošao trebalo bi biti nagrađeno. Kći mi je rekla da će se pobrinuti za mene kad ću biti stariji. Harryju sam jednom prilikom rekao: 'Šteta što nisam umro, jer biste se tada mogli pretvoriti da ste tužni' - rekao je Thomas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prisjetio se trenutka kada ga je Meghan nazvala i rekla kako ima novog dečka, ali on tada nije razumio što znači da ona izlazi s članom kraljevske obitelji. Kako kaže, mogla je biti s holivudskom zvijezdom, ali on to ne bi shvatio. Kada je došao dan kraljevskog vjenčanja. Thomas nije mogao prisustvovati. Doživio je srčani udar te su mu liječnici rekli kako ne može na put, a pogotovo ne let avionom.

Thomas Markle: 'Meghan nije djevojka koju sam ja odgajao...'
Thomas Markle: 'Meghan nije djevojka koju sam ja odgajao...'

- Želio sam se zbog toga ispričati cijeloj kraljevskoj obitelji, ali Meghan mi je rekla 'nemoj'. Siguran sam da je Meghan bila uznemirena i da je plakala -  ispričao je ni nastavio govoriti o kompliciranom odnosu s kćeri. Priznao je kako je za njezinu trudnoću saznao preko radija.

- Sjedio sam u svom automobilu i čekao da pređem granicu. Čuo sam dobru vijest -  Meghan je bila trudna. Ne bi vjerovali, ali ja to nisam čuo preko telefona, već preko radija - ispričao je.

Royal visit to Africa - Day Ten

Podsjetimo, britanske novine u veljači prošle godine tako su objavile izvatke Meghaninog pisma ocu. 

- Tvoji postupci slomili su mi srce na milijun komada. Ne samo zato što si proizveo nepotrebnu i neopravdanu bol, već tako što si odlučio da ne kažem istinu. Nikad to neću razumjeti - napisala je Meghan u jednom odlomku.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi
U SJENI MEGHAN MARKLE

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'
STRUČNJACI:

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem
Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke
MEGHAN NA INSTAGRAMU

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje