Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neda otkrila: U listopadu stiže curica, nazvat ćemo je Adrijana

None Foto: screenshoot 5

Moja se mama zove Jadranka, a budući da sam jako vezana uz majku napravila sam alternativu. Djevojčica će se zvati Adrijana, rekla je Neda Parmać

Super sam. Mučnine i ostalo je prošlo, sad je ostao samo stomak, šalila se sinoć dobro raspoložena trudnica Neda Parmać na dvostrukoj promociji na Narodnom radiju. Naime, u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' predstavila je suradnju s reperom Ludinom 'Fora s mora', te pjesmu 'Nitko nikada' s kojom će ovog vikenda nastupiti na festivalu pjesme i graševine u Kutjevu. 

- Stat ću kad osjetim da ne mogu više raditi. U svibnju i lipnju imam dosta nastupa i koncerata, a onda ću malo mirovati. Naime, u listopadu stiže mala vaga i bit će curica - izjavila je pjevačica otkrivši i ime djeteta. 

- Moja se mama zove Jadranka, a budući da sam jako vezana uz majku napravila sam alternativu. Djevojčica će se zvati Adrijana - rekla je Neda.

Reper Ludin hvalilo ju je kako je Neda odradila posao u studiju bez obzira na trudnoću. 

- Oduševljen sam. Ima više snage nego neki momci - rekao je Ludin, našalivši se da ju je odlučio pozvati u pjesmu, jer mu je jedina odgovarala visinom. 

- Volim to nadmetanje sjevera i juga pa i svog dragog ponekad zafrkavam na tu temu - izjavila je Neda.

Komentari (32)
  • super...a ovaj članak nekog zanima ???!!!

    28. 5. 2013,   18:21
  • Bravo.....Poželimo joj sreću pa da ne bude na mamu.....

    28. 5. 2013,   15:40
  • Iritantna, nelijepa, netalentirana, nasilna posvuduša, koju netko gura već godinama...Daj se više makni!!! Uzgajaj sada to dijete i poštedi nas daljnjeg ukazivanja u medijima.

    28. 5. 2013,   19:46